Přejít na obsah

Vnitřní osvětlení - stále svítí


Měříňák

Doporučené příspěvky

Mám octavii combi r.v.00.Lampička na stropě funguje jen vypínačem co je u ní.Zapnu ji na polohu dveří,svítí.Zavřu dveře,nezhasne.Já vím,má to stmívání,ale ona nezhasne ani při zapnutí klíčku a ani při zamčení auta zvenku klíčem.Kde mám hledat?Díky PS:Spínače ve dveřích sou OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
Zdárek lidi prosím o radu - stále svítí stropní světlo - auto jde normálně zamykat centrálem tak nevím jestli to je čidlo zámku ale spíš asi ne když jde centrál - mám 1,6 74kw MD 2000
nazdar.ak mas vadny mikrospinac v zamku a to bude na 90% tak ti mozem poslat nove vrchne trecie plochy ktore su odrate.nemusis menit zamok a na starych to uz byva aj tak zodrate.mam to za 500sk kus.takze ak mas zaujem nieje problem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim, potreboval bych poradit v cem by mohl byt hacek. Kdyz zapnu osvetleni interieru pouze pri otevrenych dveri, tak po zavreni, dokonce i nastartovani motoru zustava porad svitit. Kdyz auto zavru a zamknu, zustava porad svitit. Zjistil jsem, ze kdyz necham spinac v teto poloze, tak zhasne asi az za hodinu. Kdyz pak auto odemknu, rozsviti se, kdyz zamknu, zhasne, ale jakmile nastartuju, tak uz nezhasne a zustava svitit dalsi hodinu. Normalne bych to asi neresil, ale rozhodl jsem se pro instalaci alarmu a ted mi to kvuli tomu porad hlasi otevreny dvere a nemuzu pouzivat nektere funkce. Nepomuze ani nastaveni vypinace na vypnute osvetleni v kazde situaci. Netusite nekdo kde by mohl byt zakopany pes? diky za odpovedi :help:

Editováno: , autor: desperado
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skusil by som asi mikrospinac alebo studak v zamku

Ted jsem mluvil s jednim autoelektrikarem, pry by to mohl byt nejaky konektor S ve spinaci skrince, je to mozne? Jinak mam octu TDI 81kW 2001, alarm magicar m100as, ve vlaknu o magicaru jsem se docetl, ze zapojeni pres vnitrni osvetleni je lajdacky, ale v manualu to tak myslim pisou. . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žárovka je dobrá, světlo ve všech polohách kromě polohy dveří normálně svítí. Ale žádné z dveří to světlo nerozsvítí. V případě špatné pojistky č.14 by to asi nesvítilo vůbec.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Pánové mám ještě takovou jednu věc jestli by vás nenapadlo čím to je že pokud palubní světlo (nad hlavou) v octavii nastavim vypínačem na otvirani dveri tak tento systém (otevru dvere, svetlo se rozsviti, zavru dvere, svetlo zhasne) funguje pouze při klíči v zapalování, pokud klíč vytahnu, svetlo už neustále svítí i když by mělo se zavřením dveří zhasnout. Mikrospínač by tohle podle mě nedělal pokud fungují přesně světla ve dveřích jak maji, centrál taky v pohode a pokud je nastartovane tak i to stropní funguje jak má. Fakt netuším,


Děkuju za případnou informaci co by to mohlo dělat, děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Já mám zas trochu jiný problém me zase když odemknu třeba kufr necham otevřený nebo zadní dveře vlastně jakékoli tak po nějaké době cca par minut pokaždé světla jak stropní tak v kufru problikne nebo když jedu tak při jízdě mi decentne svítí stropní světlo třeba jen jedna zarovicka ale fakt jen lehounce nevím napadlo mě třeba špatná kostra nebo tak něco dělá mi to i u centrálu když zamknů tak taky lehounce svítí a někdy zhasne úplně a je to v pořádku nevím čím to je díky všem za odpoved

Editováno: , autor: lubik85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...