Přejít na obsah

Vnitřní osvětlení - stále svítí


Měříňák

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Já mám zas trochu jiný problém me zase když odemknu třeba kufr necham otevřený nebo zadní dveře vlastně jakékoli tak po nějaké době cca par minut pokaždé světla jak stropní tak v kufru problikne nebo když jedu tak při jízdě mi decentne svítí stropní světlo třeba jen jedna zarovicka ale fakt jen lehounce nevím napadlo mě třeba špatná kostra nebo tak něco dělá mi to i u centrálu když zamknů tak taky lehounce svítí a někdy zhasne úplně a je to v pořádku nevím čím to je díky všem za odpoved

Stejný problém mám i já problikávání a prosvítání stropního světla při poloze otevřeých dveří. Všude krom stropního světla mám obyč sulfitky, stropní světlo jsem proměřil a při zavřených dveřích mi jde stále napětí 9.5V což by nemělo a proto ledková sulfitka nepatrě prosvítá neb ji stačí nižší napětí.... prozatím vyřešeno obyč sulfitkou, ale napětí zůstává ale není dostačující na nažhavení vlákna.

Jinak mikrospínače všechny krom 5.dveří jsou vyměněné a studeňáky také nejsou.

O1 1.6 74kw MR00

Editováno: , autor: O1 Pepíno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

je nějaké relé které ovládá stropní světlo ? když totiž mám surfitky s can bus dělá mi to stále furt tu samou chybu jako když mám i obyč origoš žárovky ! tak že mě napadá bud řídící jednotka centrálu nebo nějaké relé které ovládá svetlo interieru jinak nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

zdravím mám opačný problém potřeboval bych poradit mám octavii rok výroby 2000 nefunguje osvětlení interiéru ale na displeji když otevřu dveře tak to ukazuje že jsou otevřené aji centrál na do jde bez problémů vše je v pořádku jen to vnitřní osvětlení nejde kde může být problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, dovolím si trošku oživit toto téma.
Mám Octavii 2 r.v. 05 .. mám problém, když přepnu přední a zadní stropní světlo do polohy, ve které se má rozsvítit, při otevření dveří, tak při opětovném odemčení centrálním zamykáním a otevření jakýchkoliv dveří (včetně pátých), se světla rozsvítí, ALE při zavření dveří a uplynutí 30ti sekund, zhasíná JENOM zadní interiérové světlo.. !!!    Tudíž jsem usoudil, že mikrospínače všech čtyř dveří budou v pořádku (odzkoušeno vždy po zhasnutí jsem otevřel jedny dveře a tímhle testem zkontroloval všechny mikrospínače).  Můj druhý problém je, že nesvítí osvětlení v kufru.. vím.. četl jsem po fórech, že to má v 90% na svědomí vadný mikrospínač, ale vůbec netuším, kde ho mám v zámku 5tých dveří hledat, pokud tam vůbec je. 
Můžou mít tyto dvě vady (nefungující osvětlení kufru a nezhasínající přední interiérové světlo po zavření dveří) něco společného? třeba jeden mikrospínač?
Tímto Vás zkušené žádám o jakoukoliv radu :) předem díky ! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Ahoj 

Koupil jsem si do vnitřního osvětlení led žárovky a do osvětlení SPZ také ty samé, jsou jednostranné takže je musím zapojit jen opravdu plus na plus. Ale mám dotaz po nastartování když mám světlo přepnutí do systému otevírání dveří žárovka pohasne ale stále lehounce svítí. Dělají to všechny tři lampy mám totiž 7misne auto. Po uzamčení také pohasnou a asi po 5 min zhasnout úplně. Ta na té SPZ také lehce svítí i po uzamčení vozu a také asi po 5 min zhasne zcela. To že se auto uspi po 5 min jsem zjistil ale proč stále lehce svítí i při jízdě nebo po uzamčení ne. Neví někdo nehodou jestli je to chyba nebo jen vlastnost žárovek díky Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...