Dendo6662 Posted June 21 Share Posted June 21 Ahojte, ako nazov napovie, niekedy mi prevodovka neprijemne trhne pri podradovani bez brzdenia z 3 do 2 prevodoveho stupna. Niekedy pocujem aj akokeby kovovy zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted July 2 Share Posted July 2 Priprav si niekolko tisic (eur) na opravu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_V Posted July 3 Share Posted July 3 mne toto robilo z 4 na 3, akoby som mal sportovy rezim. Dal som aktualizovat SW v prevodovke a je to fuc. Robieva to na DQ381... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukSag Posted July 29 Share Posted July 29 Z 3 na 2 je to trhave casto, jak kolega pise ze 4 na 3 je dokonce sw update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodabb Posted September 15 Share Posted September 15 Vyriešili ste pls niekto tento problém? Ja som to šiel dať reklamovať, ale v škodovke mi povedali, že ak to neurobí zakaždým, nemám to ani dávať, neuznajú to… ale je to o nervy… presne z 3 na 2 to robí, ako také dvoj cuknutie zvuk, hlavne keď rýchlo pribrzdím… na iných stupňoch mi to nehrkoce a nerobilo to ani prvé dva roky od výroby, tak nejaká vada to musí niekde byť, nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouchy01 Posted September 15 Share Posted September 15 Natoč video a ukaž jim to. Ostatní to vyřešili neoficiální změnou FW, viz výše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1. Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Perfektná diskusia. Je tu už niekoľko odpovedí, ale nie že nevieme, že akú DSG prevodovku presne riešime, ale zatiaľ nie je isté ani to, že je reč o DSG prevodovke a nie o manuálnej. 🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts