Honza2021 Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Zdravím přišel už někdo na to, jakým způsobem sundat opěrku hlavy řidiče ? Děkuji Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Podle návodu se zdá, že by to mělo jít při současném stlačení tlačítka, co je na boku hlavové opěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Na zadnej strane operadla v hornej časti je pod poťahom a penou skryté tlačidlo. Treba to nahmatať a veľmi silno stlačiť. Odporúčam zohnať si nejakého pomocníka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2021 Vloženo 20. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Ověřeno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jo002873 Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 V 20. 5. 2021 na 8:28, Sranki napsal: Na zadnej strane operadla v hornej časti je pod poťahom a penou skryté tlačidlo. Treba to nahmatať a veľmi silno stlačiť. Odporúčam zohnať si nejakého pomocníka. Mohu poprosit v jaké části, nemohu u OC4 nahmatat, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Skus podla obrazku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petbur Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Povedlo se to někomu skutečně na octavii 4? Já jsem tam žádné skryté tlačítko nenahmatal. A to jsem tam prst hooodně zabořil😉 Potřeboval bych sundat opěradlo u řidiče, abych tam mohl dat delší náklad😉 Ta opěrka tam hrozně trčí do prostoru😢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Takto je to v dielenskej príručke: Karoséria - montážne práce vnútorné: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Ahojte, je to ako písal @Sranki, ale je to kúsok nižšie:) Sám som čakal, že niečo cvakne, ale treba len tlačiť opierku hore a pekne vyjde. Držiačik mám už namontený a dokonca rozteč pasovala z predošlého Peugeota :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Července Sdílet Vloženo 7. Července Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.