shockteq Posted August 1 Share Posted August 1 Ahoj, mám dotaz, zda jste se někdo pokoušel instalovat plastový kryt ovladače oken u spolujezdce nebo vzadu, případně krytu ovladače sklápění zrcátek ve dveřích řidiče. Vyndal jsem starý poškrábaný kus a chci dát nový, ale ten kryt má po celém obvodu dost tvrdé packy, a absolutně se mi nedaří tam ten kryt dostat. Předem díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted August 4 Share Posted August 4 len silou a o šťastí plus trochu namazať ... najlepšie je to nevyberať vôbec iba sa doškriabe koženka pod ním Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shockteq Posted August 4 Author Share Posted August 4 Už jsem ho tam dostal, chtělo to od horní části začít, a pak z boku šroubovákem pomoct delším packám do otvorů, ale pravda, lepší nevyndavat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts