Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj.

Nesetkal se někdo s tím, že když připojí telefon přes Bluetooth, tak se mu celou dobu seká zvuk přes Bluetooth? A je jedno jestli YT Music nebo Spotify...

Teledon (SG A53 5G) je normálně spárovaný, povolen zvuk, telefon a přístup ke kontaktům. Manželky telefon (SG A33 5G) na tom funguje normalne. Mne jen po připojení k Android Auto... přitom mi dříve můj telefon šel. Na jiných zařízeních připojených k BT mi to taky funguje normálně...

Posted

Píšeš po přípojení android auto, to pak jde přes USB ne přes BT,  ale i tak pokud fungují jiná zařízení tak je problém v telefonu. 

Ještě zkusit A33 na android auto a pustit co to udělá.

A náhodou nepoužíváš nějakou krabičku na bezdrátový smartlink?

Posted

A53 a A33 sú hardvérovo totožné zariadenia. Skôr by som sa pozrel, či nieje v tej A53 zapnutý režim šetrenia energie, prípadné či tie aplikácie nie sú zaradené do obmedzeného režimu.

• 9 months later...
Posted (edited)

Zní to jako konflikt Bluetooth, pravděpodobně spuštěný aktualizacemi Android Auto zvláště pokud to předtím fungovalo. Zkuste resetovat nastavení Bluetooth nebo vymazat mezipaměť Android Auto. 

Edited by Malta
Reklama nesouvisející s problémem odstraněna
  • 3 weeks later...