Jump to content

Dodatečné barvy ambientní osvětlení

jansk

Recommended Posts

Objednal jsem dodatečné barvy ambientního osvětlení, no po zaplacení a aktivaci ze strany Škody nefunkční, prý na nového Kodiaqa zatím nelze, byť normálně nabízejí přes infotainment v autě a platbu přijmou, dokupoval už někdo?  Zvláštní přístup...

• 1 month later...
  • 1 month later...
V 30. 9. 2024 na 10:20, marek_l napsal:

Zkusil jsem to teď aktivovat na těch 30 dní zdarma a funguje to.

Mě by spíš zajímalo, jestli takováto blbost (čti zlodějina) půjde nakódovat. Ale počítám, že je na to ještě brzy, že SW je příliš nový?

Mno asi to chvilku potrva.. VAG implementoval "SFD2" ochranu pre auta od 2024 a viem, ze aj OBDeleven ma este problemy. Vie iba citat hlavnu riadiacu jednotku, ale zmenit zatial nic. Ale tak, ako pozname z PC sveta, kazda ochrana sa casom da obist :D

• 5 months later...

Zvláštní je, že první den jsem to viděl v eshopu myskoda.. a když jsem si to chtěl druhý den “koupit” tak to zmizelo a už to tam nemám v nabídce.. ale je fakt, že v infotaimentu si barvu nastavit můžu posuvníky jakou chci, takže to mám asi v ceně auta předplacené?🤔

Je to zajímavý, ale asi to tam máš. Mě po skončení 30 denní demo verze sice zůstala ta zvolená "custom" barva, ale ve chvíli, kdy jsem s posuvníkem hnul, tak bylo po ní a už mi to dovoluje jen tu omezenou paletu (posuvník skáče).