Petr Svetr Posted Tuesday at 09:08 PM Share Posted Tuesday at 09:08 PM škoda že mě tlačí čas a také obava ze zdražení, počkal bych na další modelový rok, který by měl (snad) mít 3.0, tedy i asistent jízdy v jizdnich pruzich, tedy Asistovanou změnu jízdního pruhu, která bude na nyní zaslepeném tlacitku na pravé straně volantu, pravé horní tlačítko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted Tuesday at 09:10 PM Share Posted Tuesday at 09:10 PM (edited) V 23. 12. 2024 na 15:05, Dixik2 napsal: Slováci mají Parkování přes mobil v ceníku od 9.12.2024: Skoda_Superb-NG_cennik.pdf 2.61 MB · 16 stažení však se tu o tom již psalo, Slováci mají nový ceník od 1.11.2025 (zvedli si DPH z 20 na 23 %) a tam je to také ... nicméně auta mají dražší než u nás... to ze to tam mají je sice hezké, ale pro nás houby platné ... naše požadavky to neřeší Edited Tuesday at 09:14 PM by Petr Svetr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazycek Posted Friday at 07:37 PM Share Posted Friday at 07:37 PM Pridavam update konecne jsem podle navodu zde dokazal ulozit parkovaci manevr. cca 150m prijezd k domu a do pravotociveho kopecka i pred najezdovy patnik hvlada na jednicku(zatim) je to sice pomale ale deti vzdy nechapou ze se volant toci sam 😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted Friday at 10:00 PM Share Posted Friday at 10:00 PM to je pěkné, nicméně až na to, že to tak nějak nepatří k tomuto tématu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatak Posted Friday at 10:09 PM Share Posted Friday at 10:09 PM Mě by zajímalo jestli máš už info ze Škody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago nemám, tak nějak hrají mrtvého brouka... v pátek jsem se znovu dotazoval, jen mi bylo potvrzeno, že jsou velké problémy s infotainmentem v novém modelovém roku (větší než že začátku u O IV) a že je možné, že právě proto není systém v ČR v současné době nabízen a že importéři to mají opravdu úplně jinak, že se to moc nedá srovnávat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatak Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago No tak teď otázka jak dlouho čekat. O a problémů je opravdu hodně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts