Ondřej244 Posted August 27 Share Posted August 27 Dobrý den, dneska, když jsem vytáhnul klíček ze zapalování, mi upadl od centrálu kovový klíč. Nemáte čistě náhodou někdo nějaký tip, zda to jde nějak opravit? Třeba to jen slepit, nebo je potřeba nějaké složitější oprava? Případně, doporučujete klíček vyhodit a prostě používat náhradní? Díky moc za rady, přikládám foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dula Posted August 27 Share Posted August 27 Planžetu vlož zpátky do ovladače a zajisti čepem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondřej244 Posted August 27 Author Share Posted August 27 Díky moc, vůbec jsem si nevšiml, že ten čep vypadl odtamtud. Ale už chápu, proč mi to vypadlo. Mám ten kovový mechanismus na klíčku už takový nalomený, asi to zkusím leda trochu slepit nějakým lepidlem na kov, nebo nevím, jestli to nezkusit třeba připájet k sobě, ale nevím, jestli to moc půjde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts