Piky12 Posted September 9 Share Posted September 9 (edited) Ahoj mám nově, rozuměj na prvním autě a krátce, virtual kokpit. Nastavil jsem si variantu “Klasické” tzn otackomer vlevo uprostřed nej velkým písmem zařazený st. automatu, vpravo tachometr a v něm velkou číslici rychlost. Uprostřed mezi budiky mám nastaveny jízdní data. Problem je, ze po každém nastartování se mi uprostřed vždy defaultne zobrazí navigace. Lze tam ty jízdní data nějak zafixovat, abych pokaždé nemusel přepínat? Děkuji predem za reakce. Superb 3 kombi MR2023 Edited September 9 by Piky12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted September 10 Share Posted September 10 V infotainmentu se dá nastavit, aby se navigace zobrazovala na budíkách. Tam to máš nastavený jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piky12 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Ja se na to ještě dnes podívám. Primárně nechci mít skodovackou navi ani mezi budiky před volantem jak pisu ani na “rádiu” kde mám Waze (CarPlay). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted September 10 Share Posted September 10 Oboje se dá nastavit, takže se v tom pohrab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piky12 Posted September 10 Author Share Posted September 10 Pohrabal, bylo to tím, ze jsem neměl přepnuto na hlavního uživatele, kde se to nastavení zřejmě fixuje, protože nyní mi tam zůstávají “předvolby” zobrazení budiku a dat jak to chci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1. Posted September 16 Share Posted September 16 Ešte vyskúšaj, či ti znovu nenaskočí späť navigácia keď spustíš navigovanie cez Waze. Mne sa totiž vždy prepne VC na navigáciu keď zapnem navigáciu cez Waze. Je to dosť otravné, a pokiaľ ja viem, nie je na to riešenie - je to vlastnosť, ku všetkému dosť otravná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piky12 Posted September 16 Author Share Posted September 16 Já Waze používám defaultne tedy cele CarPlay a ten problem s navigací opravdu zmizel po dokončení účtu skoda connect. Zůstávají mi tam jízdní data, tak jak chci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts