Dexter2024 Posted September 23 Share Posted September 23 Zdravím, všiml jsem si u svého auta Rapid 2018 liftback (1.4TSI DSG), že mám velmi slabý ostřik (skoro žádný) na zadním stěrači ale couvací kameru to pěkně ostřikuje. Zkoušel jsem trysku pročistit (jehlou), po té sundat a prošťouchnout i samotnou "trubku" . Bohužel se to stále stejně chová. Je možné, že je na vinně samotný motorek ? ... Má někdo podobnou zkušenost (přední ostřik funguje jak má) ? Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben06 Posted September 23 Share Posted September 23 Mě stačilo pročistit trysky jehlou a už to mám asi po 2 letech zase už přicpané, LB 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo987654 Posted October 1 Share Posted October 1 Čaute, slabo mi strieka zadná tryska ostrekovača aj potom ako som ju vyčistil vzduchom a antikorozívnym sprejom. Dá sa nejak zistiť či je problém v tryske alebo slabý tlak vody inkde bez toho aby som vymenil? Díky moc za rady VID_20241001_121752.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted October 1 Share Posted October 1 Za mě máš ucpanou trysku. Vyndej ji prošťouchni ji jehlou nebo přiměřeně silným drátkem z obou stran. Potom ji zkus vykoupat v nějakým přípravku nebo jen vodě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted October 1 Share Posted October 1 @Polo987654 Proč zase vytváříš duplicitní téma? Dodržuj pravidla fóra! Témata sloučena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo987654 Posted October 1 Share Posted October 1 Tak pomohla az ta ihla nakoniec. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts