romancek888 Posted September 29, 2024 Share Posted September 29, 2024 (edited) Stretol sa niekto s týmto problemom?cca mesiac dozadu som začal vnímať tento zvuk...dal som dole aj remeň a zvuk zostal... ...cit:,,Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA....jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně." Dakujem Edited September 29, 2024 by romancek888 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 Dle vyjádření autorizáku je to prý normální zvukový projev (2.0 TSI 140 kW v Tiguanu 2019 s dvojitým vstřikováním). Navíc moc nechtějí přihlížet k tomu, co je slyšet při jízdě s otevřenými okny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romancek888 Posted December 9, 2024 Author Share Posted December 9, 2024 Dakujem za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodiaqq Posted April 25 Share Posted April 25 Ahojte. Čím boli nakoniec tie zvuky spôsobené? Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted April 27 Share Posted April 27 To mi v servise neřekli, podle mě to taky neví. Osobně to tipuji na alternátor respektive jeho volnoběžku, protože zvuk se mění při zatížení alternátoru spotřebiči. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romancek888 Posted April 27 Author Share Posted April 27 Ja som kvoli tomu alt. zhodil remen a robi to aj tak😥 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodiaqq Posted April 27 Share Posted April 27 romancek888 tak ze ten zvuk ti robí stále rovnako to auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romancek888 Posted April 27 Author Share Posted April 27 Ano Bez zmeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted April 27 Share Posted April 27 Aha, tak tím pádem můj tip padá. Zvuk mi to dělá taky a dělají to i auta PČR s tímto motorem. Beru jako vlastnost, i když docela rušivou. Ale od dob TSI jsem si zvykl na to, že prostě dělají různé zvuky. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodiaqq Posted April 27 Share Posted April 27 Mozno robia aj tdi len to nie je počuť 🤩😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted April 27 Share Posted April 27 TDI jsem měl, ale tam jsem měl ještě DSG DQ500 a žádný písklavý zvuk to nedělalo. A třeba SIII 200kW to taky nedělá, má myslím jinou převodovku (DQ500). Takže možná to dělá právě DSG DQ381. Ani bych se tomu nedivil, za mě je horší, minimálně projevem, jak DQ500. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodiaqq Posted April 27 Share Posted April 27 Ja mám vôbec 1.krát automat a nemam to s cim porovnat. Za mna preraduje a podraduje dobre. Pred tým som mal 2.0tdi superb v manuáli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts