Přejít na obsah

Co vozíte v Roomsteru?


Doporučené příspěvky

Ahoj, ešte nič nevozím, plánujem, a tak by som mala otázku. Akú má R kufor na dĺžku? Jedná sa mi o to, že by som tam potrebovala voziť domček so psami. Ale nie na šírku, ale na dlžku, aby som vedľa toho ešte mohla niečo dať. Máme oktávku combi a do toho sa ten domček vlezie na šírku, ale už nič k tomu. A ešte aj dosku musím dať preč. Tak ak by ste boli niekto taký láskavý a zmerali mi jeho dĺžku, od sedačiek? S max. a min. posunutím sedačiek dopredu?? Prosím, ďakujem veľmi pekne!!! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a tady tou změtí chceš říct co? jako že u jednoho auta kufr záhadně končí a u druhýho pokračuje? pro tvoju informaci, rozdíl v délce kufru u dna je 10cm při sedadlech R úplně vzadu a se zádovejma opěrama sklopenejma na maximum dozadu je v této konfiguraci kufr FIIC větší o 30l. když se dají krajní dvě sedadla na úroveň prostředního, je rozdíl v délce rázem jinej... a troufám si skromně tvrdit, že by se dal charakterizovat tím slovem, který sem použil - o něco. ty výklenky za kolama sou dobrý, bohužel hlavně na vycpání věcma, když je zaskládanej prostředek.

myslim, že by tazatel udělal nejlíp, kdyby se s metrem (klecama) stavil u prodejce a hezky si to prohlídl a vyzkoušel co mu vyhovuje. šermování s číslama je tady trochu prd platný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mnoo jak bylo receno. vzal bych bednu a jel to zkusit do salonu.

jinak priblizne rozmery.

- Šíře kufru cca 100cm (mysleno mezi podbehy. R nema vykrojeni, je to proste skoro rovna plocha. U hrany patych dveri se malinkato rozsiruje a smerem k sedadlum taky trochu.

- hloubka na dne 75 cm k hrane sedadla posunuteho maximalne dozadu. 90cm u sedaku posunuteho maximalne dopredu. (pozor prostredni sedadlo se neda posouvat a je nekde mezi. Lze ho ale vyndat, bocni sedadla posunout do strank sobe a mas kralovsky misto pro dva lidi.

- hloubka v urovni bocnich hacku 59cm pri sedadle vzadu a max. polozenem operadle. 77 cm pri sedadle vpredu a operaku co nejrovneji.

- vyska k platu ( v hornim umisteni) 58 cm od podlahy, 43 sm od hrany kufru. ( tady je to plus minus plato je profilovany a na konci ohnuty dolu ke dverim)

- vyska do stropu (hrany dveri) 100 cm od podlahy, 84cm od hrahy kufru. Vlastni strop je jeste kousek, ale nic vetsiho nez je otvor kufru tam nenarves.

:palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Jednou jsem potřeboval odvézt na stavbu nějakej materiál,mimo jiné drenážní trubku průměr 100mm a délku 36m.Tak jsem vyhodil zadní sedadla a trubka se stočila do klubka a taky se tam vlezla :) Akorát pak jsem musel dát pozor když jsem ji doma vyndával ven z auta,abych něco neorval ;) Docela boj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Už od dob šáde vozím trojúhelník, lékárničku, krabici s lanem a kabelama, kanystr s 5l benzínu, flašku nebo kanystřík s kapalinou do ostřikovače, destilkou a kapalinou do chladiče, láhev s motorovým olejem na případný dolití (tu už jsem asi 8 let nepotřeboval ale vozím ji furt :kol-46: )), hever - panenku, šlapací pumpu na kola a igelitku s rolí hajzláku. U šáde se to dalo schovat za zadní sedačky, ve formanu to bylo nastrkané pod kryty uvnitř blatníků a dole u rezervy a v Roomu to musím vozit ve velké tašce na zip, protože ten žádný takový "schovávačky" nemá...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten kanystr s PHM nevozím od té doby, co jsem asi dvakrát viděl vozidla řemeslníků po bouračce v rychlých plamenech díky tomu kanystru z kufru. Jedenkrát tam kluci díky němu uhořeli, Né díky, raději si pohlídám rezervu v nádrži. A nepište mi, že je úplně jedno jestli mám PHM v nádrži nebo v kanystru, protože to úplně jedno není !

No a z toho co zde nebylo ještě zmiňováno vozím aku LED přenosku s možností zapojení do zásuvky v autě, koupeno kdysi v Lídlu. Asi nejvíc jsem ji využil na dovolené na dálničním odpočívadle když jsme hledali pasy co vypadly za čárou při vystupování z klína manželce pod auto. To místní koukali jak tam kolem auta šajnovalo 60 Ledek v lampě, asi mysleli, že je tam nějaká Policejní razie :kol-28:

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Nezkoušel někdo převážet v Roomstru skútr , třeba Piaggio Zip má na délku 170cm a hmotnost cca 80Kg, když se vyjme jedna zadní zadní sedačka za spolujezdcem a skútr se v kufru dá trochu úhlopříčně tak by se to tam mohlo vejít, na dovolenou by to bylo super ?

Editováno: , autor: fabiahtp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dámský kolo běžný velikosti bez sklápění řidítek, jen s jejich natočením do strany jsem vezl několikrát i bez vyjmutý zadní sedačky - stačilo jen sklopit jedno zadní opěradlo. Vždycky šlo o neplánovanej převoz - v případě plánovanýho transportu bych se nebál to prostě vyzkoušet, včetně případnýho nutnýho upevnění k okům na dně kufru - aby skútr v případě jakýhokoliv problému nelítal vevnitř jak nudle v bandasce a nezabil někoho vpředu... Pokud nemáš Rooma k dispozici, tak prostě někoho kdo ho má požádat o pomoc formou umožnění testovacího naložení ...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...