JirkaVe Posted November 29 Share Posted November 29 Ahoj, mám funglovku Fabii 4 1,5 TSI DSG. Při jízdě v režimu normal ukazuje virtual kokpit jen "D", přirežimu "S" ukazuje i zařazený stupeň. Je to normální? Vadí mi to protože nepoznám kdy auto plachtí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaVe Posted November 29 Author Share Posted November 29 (edited) Zkusil jsem všechno možné. Při jízdě režim "M" ukazuje M1,M2,M3 atd., režim "S" ukazuje S1,S2,S3 atd., režim "D" pořád jen D. Ani restart systému nepomohl. Co dělám blbě? Edited November 29 by JirkaVe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleG Posted November 29 Share Posted November 29 A na otáčkach motora nieje vidno plachtenie? Vtedy by mali padnúť otáčky na voľnobeh oproti zaradenemu stupňu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaVe Posted November 30 Author Share Posted November 30 To asi jo. Dozvěděl jsem se, že škodovka ukazatel zařazené rychlosti při D zrušila. Fakt by mě zajímalo proč, když dřív to tam bylo. Nic tím neušetřili, protože v režimu S a M to zůstalo. Fakt pokrok 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaVe Posted Sunday at 02:51 PM Author Share Posted Sunday at 02:51 PM A když přepnu do ECO režimu, ukazuje mi to jen "E" bez zařazeného rychlostního stupně. Máte to taky tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_k Posted yesterday at 08:15 AM Share Posted yesterday at 08:15 AM Tenhle "zlepšovák" je bohužel ve všech vozech koncernu. Na Seatu mě to taky sere. Také mě naprosto není jasné, co mohlo autora tohoto zlepšováku vést k jeho zavedení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts