mapo27 Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Po koupi nového vozu jsem byl nemile překvapen že ze schránky před spolujezdcem zmizel výstup vzduchu ,,klimy´´ na léto fajn věc . Ono těch věcí mizí čím dál víc . (2 háčky v kufru místo 3 , gumičky v předních kapsách dveří ) No tak k tomu ventilu klímy ,koukal sem že v kastlíku je na ventil stále připraven montážní otvor a na rozvodu vzduchu je taktéž pozůstatek na připojení hadice k onomu ventilu. Je pouze zslepen gumovou krytkou viz. foto. Práce na 15 min. 9 šroubků spustit kastlík ,zapojit hadici na výstup k tomu určený a ventil zacvaknout do otvoru v kastlíku. Čísla dílů : 5E0 816 355 ventil , 5E0 816 311 hadice Quote
JiVi Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 ano, taky jsem cumel, co model 2024 ma orezanyho... vystup do schranky - to uz postihlo driv vic modelu od Skody, kde to sebrali, pak to zase vratili ... 1 Quote
majkl.s Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Taky se na to chystám, věci nakoupené, ale ještě jsem se na to nedostal...dá se ten kastlík sundat bez odpojení jednotky? Taky nechápu proč je to zrušený, i když cena té hadice je masakr. Jedničková Fabka měla chlazenou i schránku vlevo pod volantem a teď není nic Stejně jako šuplíky pod přední sedadla, nejdou z fabriky přikoupit a přitom se vyrábí. Šetření na užitečných drobnostech Quote
mapo27 Posted December 18, 2024 Author Posted December 18, 2024 (edited) Jednotku jsem ani nevyndával ani neodpojoval , jediné co bylo odpojeno lampička ve schránce a lampička na ,,nohy" Edited December 18, 2024 by mapo27 Quote
tommy87 Posted June 22 Posted June 22 Ventil s hadicou sa mi podarilo namontovat uplne bez rozoberania. Jedine co bolo treba je zvesit kastlik spolujazdca, do otvoru napchat kusok stareho kabla, ktorym som si jemne nasiel cestu az dole k vyvodu vzduchu. Na neho som navliekol hadicu a po kabli ju posunul az na spravne miesto. Quote
muhrin1 Posted June 30 Posted June 30 Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady, vlastní blbostí a nešikovností jsem si zlomil držák na propisku který je ve schránce spolujezdce, nevíte někdo jestli někde jde objednat/koupit samostatně? Quote
muhrin1 Posted June 30 Posted June 30 Dík za odpověď👍, ještě zkusím nějaký vrakáč, ale když to tam nebude tak se taky nic nestane. Quote
JiVi Posted Friday at 12:59 PM Posted Friday at 12:59 PM V 22. 6. 2025 na 20:57, tommy87 napsal: Ventil s hadicou sa mi podarilo namontovat uplne bez rozoberania. Jedine co bolo treba je zvesit kastlik spolujazdca, do otvoru napchat kusok stareho kabla, ktorym som si jemne nasiel cestu az dole k vyvodu vzduchu. Na neho som navliekol hadicu a po kabli ju posunul az na spravne miesto. presne tento postup, jen jsem navic sundal bocni kryt mezi tunelem a kobercem - jeden sroubek, a bylo to za 15 minut hotovy Quote
Recommended Posts