lukyn.101 Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Ahoj, jsou tady uživatelé, kteří mají větší tloušťku laku z výroby jako já? Moje je v rozmezí 150 až 189 micronů. Jaké jsou výhody a nevýhody. Quote
Tomáš.m11 Posted March 1 Posted March 1 Ahoj, jaké máte hodnoty laku u fabie? Konkrétně mě zajímá modrá Race. Quote
Tomáš.m11 Posted March 2 Posted March 2 před 2 hodinami, wirer napsal: Podle mého názoru je toto rozmezí dost malé. Naměřil jsem u nového vozu i přes 150. Quote
wirer Posted March 2 Posted March 2 je to udaj z dielenskej prirucky. ak chces porovnanie, prejdi sa po parkovisku a skusaj. iny hlbkomer moze ukazat mierne odlisne hodnoty Quote
Boleslavák Posted March 2 Posted March 2 před 3 hodinami, Tomáš.m11 napsal: Podle mého názoru je toto rozmezí dost malé. Naměřil jsem u nového vozu i přes 150. Máš dobře nakalibrovanou měřičku laku, protože ve fabrice se stříká tloušťka +- 100 mikronů. Quote
Tomáš.m11 Posted March 2 Posted March 2 Spíš je to někde okolo 100 až 125 mikronů, ale co jsem zjišťoval, tak se může stát , že se auto vrátí kvůli vadě na přelakování klidně 2x. Měřák mám zkalibrovaný. Quote
Recommended Posts