Kefa Posted January 11 Share Posted January 11 Zdravím. Mám Škodu Rapid r.v.2019 . Při zavření dveří u řidiče se někdy auto samo zamkne. Vypadá to na mikrospínač zámku. Jak moc složitá je výměna zámku dveří ? Za odpovědi předem díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklisek Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Nejdřív bych se podíval na svazek v průchodce ve dveřích, jestli není nějaký vodič načatý. Jinak výměna není zas tak složitá, pokud jsi jen trochu manuálně zručný. Demontovat tapec, kleštěma za výstupek vyrvat černý plastový kryt na dveřích, demontovat krytku a vložku zámku, demontovat zámek. Musíš na to mít samozřejmě správné nářadí - torx různých velikostí. Edited January 11 by miklisek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted January 11 Author Share Posted January 11 Díky za odpověď. Na svazek mrknu. Trochu praxe mám tak snad to zvládnu. Trochu mě zaráží že již po pěti letech to začne blbnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts