Vit00 Posted January 12 Share Posted January 12 Zdravím, mám otázku ohľadom zapaľovacích sviečok na SIII. Interval je predpísaný na 60 000km. Môj superb už má 105 000 (r. výroby 2021)a už vypršala záruka. Za chvíľu ich bude treba meniť a tak sa chcem spýtať či je výhodnejšie si ich vymeniť sám alebo ísť s tým do autorizáku ? Poprípade či máte niekto skúsenosť koľko si za to účtujú ? Vopred Ďakujem za odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) logicky je lacnejsie si ich vymenit sam. kedze NGK zdrazeli jak hovado daval som Brisk 1958 https://www.brisk.eu/catalogues/spark-plugs/type/EEX14YP/auto ak brisk nevonia, pokojne daj NGK R7437-9s Edited January 12 by denial 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit00 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Ďakujem moc za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts