mateshelma Posted January 28 Share Posted January 28 Zdravím, chtěl bych se jen zeptat jestli někdo neměl stejný problém jako já. Dnes na dálnici jsem potřeboval setřít zadní okno. Nejdříve netekla vůbec žádná kapalina, pak jen slabě. Nakonec, po neustávajícím zápachu z kapaliny uvnitř vozu jsem zastavil a zjistil, že mám louži kapaliny na gumové podlážce. Po každém použití páčky na zadní ostřik viditelný proud kapaliny z mezery mezi plasty dole u prahu vedle spojky. Hádám prasklá, nebo vypadlá hadička k zadnímu ostřikovači. Ví někdo jak opravit/ jak náročná je oprava apod.? Octavia Combi III 1.4, r.v. 2015 Předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted January 28 Share Posted January 28 demontovat spodny plast a skontrolovat. bud len vypadla hadicka, alebo doslo k poskodeniu. je tam spojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateshelma Posted January 29 Author Share Posted January 29 Dobrý den, díky za odpověď. Je třeba vyndat sedačka, nebo se to dá udělat i bez demontáže? M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateshelma Posted January 29 Author Share Posted January 29 Ještě jak koukám na ten obrázek, předpokládám, že ta spojka je to bílé na černé hadičce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted January 29 Share Posted January 29 Sedacku naco? Toto je pri nohach vodica, nalavo od spojky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateshelma Posted Tuesday at 01:53 PM Author Share Posted Tuesday at 01:53 PM Zkoušel jsem nějak vyndat ten plast, ale drží to tam jak židovská víra. Není na to nějaký fígl? Navíc teď mrzne, plasty jsou tvrdé a nerad bych něco zlomil.. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateshelma Posted Tuesday at 01:55 PM Author Share Posted Tuesday at 01:55 PM Plus, ten plast ještě drží pod tou ploškou na položené nohy vedle spojky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted Tuesday at 05:56 PM Share Posted Tuesday at 05:56 PM vsetko je v dielenskej prirucke. napriklad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateshelma Posted yesterday at 08:40 AM Author Share Posted yesterday at 08:40 AM Aha, děkuji, o víkendu vyzkouším a dám vědět. Děkuji M.B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts