thelumixx Posted January 29 Share Posted January 29 Ahoj komunito, chtěl bych se vás zeptat, zda byste mi nedoporučili nějaký audio systém, popř.: doporučili i někoho, kdo by ho uměl dobře namontovat. Dnes jsem sedl do starší dvojkové octávky a zjistil jsem, že oproti té mé trojkové má o dost lepší sound system. Uvažoval jsem nad Cantonem, ale co jsem tak četl, tak ten aftermarket je lepší. Měli byste nějaký tip, na nějaký lepší/průměrný audio systém, aby ten upgrade měl cenu? Díky moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted January 30 Share Posted January 30 Každopádně bych začal vytlumením dveří, tím získáš i z původního audia o 30-40% lepší zvuk. O2 bude mít lepší zvuk jednak díky konstrukci reproduktorů a jejich velikosti (přední dveře mají 20cm repro). Auto bych jen vytlumil a pak po nějakém poslechu bych se teprve rozhodoval jestli má smysl dávat i lepší reproduktory popřípadě zesilovač. Popřípadě nějaký wooofer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misor1994 Posted January 31 Share Posted January 31 Urcite ma zmysel vytlmit, ale aj tak to potom nie je este stale bohvieco. Ja som daval este zosilnovac s DSP Axton a az potom to ako tak hralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts