Kudas Posted February 1 Share Posted February 1 Zdravím, byl jsem zvyklý z S3 na to, že mi automaticky pokračovalo audio přes Bluetooth při dalším nastartováním. Teď na S4 musím sám znova spárovat iPhone s Bluetooth kvůli audiu, nedojde k tomu automaticky. Nějaké rady? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazycek Posted February 1 Share Posted February 1 Zkusil bych odebrat telefon a znovu pridat. Me se iphone sparuje vzdy sam kdyz nastartuju. Nevim zdali je neco jineho sparovani pres BT ale ja jedu car play a ten se vzdy pripoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudas Posted February 2 Author Share Posted February 2 Po odebrání telefonu a opětovném připojení a zvolení bez carplay, dojde k automatickému spojení. Takže problém vyřešen, ale mám zakázaný carplay. Takže teď otázka co je lepší. Bezdrátový carplay vybijí mobil strašně rychle a to mi vadí, i když ho mám jen na pozadí. Zatím zkouším navigaci od Škody, hlásí mi radary, ale taky mě chce poslat na polní cestu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazycek Posted February 2 Share Posted February 2 To jsem rad me zatim skoda navigace vedla dobre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudas Posted February 2 Author Share Posted February 2 (edited) Nakonec finální řešení. Automaticky se mi iPhone spojí přes Bluetooth kvůli hudbě. Pokud budu potřebovat Carplay, tak připojuji kabel. Mám zakázaný bezdrátový carplay. Pak to funguje podle mojich představ. Edited February 2 by Kudas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts