Jump to content

Sirotci ze Sedliště - Putovní srazy po celém Česku

Recommended Posts

Ahoj,

rád bych tímto začal novou éru srazů v našich českých končinách. Vítáni jsou samozřejmě nejen stávající účastníci, ale i ti noví. 🙂

Myšlenka je taková, že každý sraz se bude konat jinde, v režii někoho jiného. Místa srazu by pak teoreticky mohla i rotovat.

Pro první sraz bych jako místo konání navrhoval už dřív navštívený podnik HANGRY FARM u Bohuňovic, kousek od Olomouce.

Parkoviště je tam dostatečně velké, jídlo slušné a ceny přiměřené. Místo ale ještě můžeme doladit, pokud by k tomuto byly výtky.

Co se termínu týče, předběžně bych to viděl na 22.3. (sobota) ve 13:00. Stejně jako místo, můžeme i čas ještě změnit.

Dle domluvy ze Sedliště si rovnou dovolím na seznam účastníků přidat @Pawouk a @Bikes. Hlásí se někdo další? 😌

Kdo dorazí:

1. VeteranChild

2. Pawouk

3. Bikes

4. hamoun + 1

5. mičurin

6. e1

7. filllli

8. Martab

Budu se těšit a doufat, že se tam potkáme v hojném počtu. 😊

Edited by VeteranChild
  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 7

Myšlenka rotujících míst srazů s "lokálním" organizátorem se mi líbí 👌. Otevře se tím myslím účast pro širší spektrum členů, protože některý z termínů budou mít poblíž. Tím budou srazy pestřejší. Jsem za sebe pro zorganizovat výroční podzimní svatováclavský sraz na Vysočině 🙂. Termín přesně na sv. Václava není úplně dogma, stejně jako Hotel Farma u Pelhřimova. Případné návrhy ocením. času do podzima máme dost 😊

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 5

• 1 month later...

Připomínám termínu srazu 22.03. a prosím stávající účastníky s otazníkem o potvrzení účasti do konce týdne. 🙂

Pokud by se chtěl přidat i někdo další, taky prosím o info do konce týdne. Nejpozději v pondělí bych chtěl zarezervovat stůl.

• Pozitivní 1