Jakub Prochazka Posted February 2 Share Posted February 2 Zdravim, mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset 20250202_092424.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejviper Posted February 2 Share Posted February 2 Ahoj. Na 90% to vyzerá na tento problém. Riešil som to na jednom Superbe, mali sme podozrenie na alternátor ale nakoniec to vyriešil nový ventil N75. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted Monday at 09:56 AM Share Posted Monday at 09:56 AM Tahle konference je ale na klepavé resp rezonanční hluky. Ne na hučení. Byly vadné držáky, Případně poškozený N75 v místě uchycení. Odzkoušet se to dá i doma, jeden člověk přidává plyn, druhý v okamžiku hluky chytí toto uložení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted Monday at 10:55 AM Share Posted Monday at 10:55 AM ja si myslím že sa to vyriešiť ani nedá , menili sme , vytlmovali celú priečku a aj tak to robí zvuky ktoré ale ničomu nevadia ... robia to len autá čo majú elektrický posilovač brzd a podtlak slúži len na turbo , zrejme ten posilovač bol aj zásobník podtlaku a tu chýba tak to drnčí ... jedine ho dať preč z tej priečky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukSag Posted Tuesday at 12:13 PM Share Posted Tuesday at 12:13 PM Vymena gumovych pruchodek u me snizila tento zvuk o 90% a stal se z neho vice mene nerusivy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozef eged Posted yesterday at 04:59 PM Share Posted yesterday at 04:59 PM V 2. 2. 2025 na 10:03, Jakub Prochazka napsal: Zdravim, mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset 20250202_092424.mp4Není k dispozici Dobrý deň mám ten istý problém. Sk by ste náhodou prišli nato čo to spôsobuje budem rad keď mi dáte vediet mám tak isto superb 2020 140kw 4x4 a strašne má to otravuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts