Jump to content

Huceni v motoru na volnobeh /jizda po meste

Recommended Posts

Zdravim, 

mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset

ja si myslím že sa to vyriešiť ani nedá , menili sme , vytlmovali celú priečku a aj tak to robí zvuky ktoré ale ničomu nevadia ... robia to len autá čo majú elektrický posilovač brzd a podtlak slúži len na turbo , zrejme ten posilovač bol aj zásobník podtlaku a tu chýba tak to drnčí ... jedine ho dať preč z tej priečky 

V 2. 2. 2025 na 10:03, Jakub Prochazka napsal:

Zdravim, 

mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset

Dobrý deň mám ten istý problém. Sk by ste náhodou prišli nato čo to spôsobuje budem rad keď mi dáte  vediet mám tak isto superb 2020 140kw 4x4 a strašne má to

otravuje  .