ollaf Posted February 2 Share Posted February 2 Zdravím, všiml jsem si jedné věci, která mě trochu znepokojuje. Když po dešti, kdy už je jinak celé auto suché stáhnu okénko dveří a poté jej vytáhnu, je celé mokré. Nevšiml jsem si u předchozích aut, že by se to chovalo stejně. Říkám si, že je to snad od stírací lišty skel a nemám vodu ve dveřích... Mám Karoq 10/2024. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiVi Posted February 3 Share Posted February 3 mokra sametka - naprosto normalni - je to stejny vsude, kde maji sametku 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpitec Posted February 11 Share Posted February 11 Děje se mi to také po mytí na wapce nebo dešti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPAPINE Posted February 11 Share Posted February 11 je velka pravdepodobnost ze to je sametka, ale ked si chces byt isty, tak si klakni na zem. zo spodu dveri je vzdy par malickych otvorov, z ktorych voda vyteka, skontroluj, ci ich nemas upchate. ak nie, tak je to iba sametka, ta nasiakne vodou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts