Jump to content

Zobrazeni ODO

Recommended Posts

Poradi mi nekdo, jak zobrazit na virtualnim cockpitu celkove najete kilometry a prumernou spotrebu? Prepinam mezi dlouhodobe/od startu/od natankovani a cekal bych, ze "Dlouhodobe" ukaze tyhle hodnoty, ale nesouhlasi to s tim, co to ukazuje pri vypnuti motoru/vystoupeni z vozu. Napr. na obrazku je videt 45km (pote, co jsem zkousel ruzne prepinat a nahodou prisel na to, ze se to da vynulovat), ale pred vynulovanim to ukazalo  ~400km a pritom jsem uz mel pres 3000 najetych km. Ze zacatku to ukazalo spravne, pak z niceho nic jen par set km (nebylo to vynulovano), po par dnech zase spravne, a pak zase jinak :( 

vc.jpeg

bavite se o dvou ruznych vecech.

celkove kilometry vozidla. ty byvaji (u starsich aut) zobrazeny tam, kde jsou na fotce ty symboly dole (auto mezi pruhy a vyhrivani apod). nevim, kde to ma byt zde.

spotreba k celkovym km nikde neni.

dlouhodoba spotreba a km - to si zije svojim zivotem. obca se to nuluje. jak nekdo psal, po dosazeni km nebo casu ... nema to nic spolecneho s celkovymi km vozidla.

je to jedna volba ze tri - jizda od tankovani-dlouhodoba

• Pozitivní 1