petr42 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Zdravím! Už třetí den se potýkám s divným problémem : Zamknu dveře auta dálkovým ovladačem, auto se zamkne sklopí se srcátka odejdu a když příjdu odemknu zase dálkovým ovladačem odklopí se zrcátka auto se odemkne, tedy všechny dveře, až na dveře u řidiče když vezmu za kliku, tak to 3x zabliká a dveře zůstávají zamčeny. Poradí mi někdo co jsem udělal špatně ? Nebo co s tím mám udělat? Jo a mám kessy ovladač. Děkuji. Edited February 7 by petr42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted February 7 Share Posted February 7 Už jsem psal jinde. Vadný zámek. Ale pro jistotu zajeď na diagnostiku, zámak to propíše do závad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr42 Posted February 12 Author Share Posted February 12 Tak ano byl to zámek, už je vyměněný // Jsem se teda prohnul //Tak snad vydrží zase alespoń 5 roků nebo více. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts