Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mám Octavii 4 facelift 130 let premium liftbacka hledám v kufru takzvané "univerzální fixační elementy", ale nemůžu je nikde najít. Jsou to takové plastové zarážky které se dají zlomit do "L" a vespod mají suchý zip kterým se připevní ke dnu kufru a zafixují třeba krabici, aby necestovala v kufru. V autosalonu i v různých recenzích jsou tyto elementy v bočních přepážkách a vypadnou ven po vymáčknutí tlačítka "cargo". Moje auto ale žádná tlačítka "cargo" nemá, pouze holé plastové přepážky. V manuálu píšou, že ještě můžou být umístěny u rezervy, ale tam také nejsou. Z komunikace s infolinkou Škoda Auto jsem dostal informaci, že "Ve standardní výbavě jsou u všech aktuálně nabízených akčních modelů a dále ve výbavách Exclusive, Top Selection, Sportline a RS. U nižších výbav (Essence) pouze jako paket – Simply Clever paket nebo funkční paket." Autosalon odkud jsem vozidlo pořídit prý vůbec neví u jaké výbavy nebo packetu by to mělo být. Máte to ve vozidla? Máte někdo výbavu 130 let premium a máte to tam? Děkuji

Posted

Boční plasty se dají koupit každý za nějakých 400 Kč. 2 ks zarážek pak za 250 Kč. Bočnice ani být nemusí, dají se uložit k rezervě, viz foto.

IMG_8273.jpeg.75a55e0d28d4a97fe4f6cfcc559361f4.jpeg

• 2 months later...
Posted

@krepelka.lukas 

Mám 130 let premium liftback z konce dubna 2025.

V autě byl "síťový program", držák na mobil mezi předními sedadly a za přední sedadlo, 2 černé plastové háčky, jedna černá plastová spona ("Demontážní přípravek na originální krytky") a "Multiflexboard". Což jsou 2 hliníkové profily spojené pogumovanou látkou sloužící k odkládání lehkých věcí a umístěné těsně pod platem kufru.

Cargo elementy také nemám.

Posted

Nevim jak moc se lisi liftback a combi. Nicmene u me:

130 Premium Combi kveten 2025 dodani:

- sitovy program NE

- drzak telefonu ANO

- drzak na mobil do drzaku na napoje v prednim tunelu ANO

- drzak na napoje na zadni tunel ANO

- multiflexboard ANO

- oboustranny koberec do kufru ANO

- fixacni elementy NE