Fryw Posted March 27 Share Posted March 27 Ahoj. Vlastním š rapid rv. 2013 s motorem 1.6 tdi 77 kw a 5 rychlostní převodovkou. Nájezd 210 000. Koupil jsem od kamaráda, který měl auto jako první majitel a vím, že tam nebyly žádné vážné problémy. Auto sloužilo dobře, žadné problémy. Jediné, co bylo divné bylo vyřazování zpátečky - šlo dost ztuha - ale bez nějakého zvukového doprovodu. Jinak všechny rychlosti ok. Nedávno jsem přijel před dům a při parkování - vyřazování zpátečky se ozval divný zvuk - jako by něco prasklo? Radící páka se posunula celá dozadu - jde nyní zařadil jen 1 3 a 5. Když je páka v poloze neutrálu, vypadá jako by byla zařazená 4. Dám neutrál, zařadím 1 a jedu, žadny pazvuky z převodovky. 2 a 4 zařadit nejde, protože páka je moc vzadu... převodovka KO? Nebo něco s tím řadícím mechanismem? Všiml jsem si, že při zařazení 1 mi na maxidotu nesvítí rychlostní stupně... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts