boobika Posted April 17 Posted April 17 Ahoj, lze Smartlink aktivovat nějakým způsobem dodatečně? Auto je ve výbavě Selection, víceméně nic navíc. Quote
marskama Posted April 17 Posted April 17 Je potřeba zjistit v AS, zda tyto (https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/multimedia-a-prislusenstvi/c/multimedia-accessories?q=%3AscoreDesc%3AcarType%3AKamiq%2B%282019%2B%29&text=#) budou na danou výbavu pasovat. Quote
boobika Posted April 17 Author Posted April 17 Poptám se, ale když koukám na kterýkoliv z těch 3 produktů, tak píšou nelze Kamiq od 5/2024. My máme 2025. Quote
marskama Posted April 17 Posted April 17 (edited) No, i to se může stát. Tuším, že jsou i nějaké neoriginální/neznačkové cesty na propojení auta s mobilem, ale to bude potřeba pohledat i ve fórech jiných modelů, nebo celkově ne netu.... Edited April 17 by marskama Quote
boobika Posted May 4 Author Posted May 4 Tak jsem absolvoval komedii ve Škodě. Při první návštěvě podle VIN vyjeli, že Smartlink lze aktivovat, tak prý objednají kód a poté nahrají. Když jsem přijel na aktivaci, zjistili, že to nahrát nejde, protože máme prý základní rádio .... Doporučili mi koupit si CP-BOX do USB, prý to s tím pojede. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi to podle hledání na netu spíše jako rozšíření Smartlinku přes kabel na bezdrát. Myslíte si, že je opravdu možné koupit krabičku, která by umožnila zrcadlit telefon na rádio i když je funkce Smartlink v radiu neaktivní? Quote
ski1961 Posted May 5 Posted May 5 @boobika pokud nebude aktivní funkce Smartlinku, tak žádné zrcadlení z mobilu nebude fungovat. Quote
lucky.jack Posted May 6 Posted May 6 Nemáš v shopu v infotainmentu možnost si smartlink aktivovat, resp dokoupit přes aplikaci? Quote
boobika Posted May 6 Author Posted May 6 Na eshopu je více verzi, ale pro mne žádná. V autě to ukazuje jen, že se mám pro kontrolu/aktivaci obrátit na autorizovaný servis. Nevíte o nějaké přehledu rádií, kde by bylo napsáno, zda Smartlink umí nebo ne? Quote
honzinov Posted Wednesday at 12:45 PM Posted Wednesday at 12:45 PM Ahoj, řeším to stejné na Fabii 2024 Selection s Bolero 8” (základ bez navi). Ve Škodovce je to klaunfiesta, nikdo to neumí anebo tomu vůbec nerozumí (v jednom autorizáku se mě dokonce tázali, co je to smartlink:))) ). Nicméně teď tento problém řeším s jedním elektromechanikem v Liberci - jak se něco dozvím, tak to sem napíšu Quote
lucky.jack Posted Thursday at 06:04 AM Posted Thursday at 06:04 AM Jestli nemáš z výroby, tak nepůjde dodatečně dodělat. Alespoň dokud nevyřeší problém UNECE. Quote
Recommended Posts