Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

No, i to se může stát. Tuším, že jsou i nějaké neoriginální/neznačkové cesty na propojení auta s mobilem, ale to bude potřeba pohledat i ve fórech jiných modelů, nebo celkově ne netu....

Edited by marskama
  • 3 weeks later...
Posted

Tak jsem absolvoval komedii ve Škodě. Při první návštěvě podle VIN vyjeli, že Smartlink lze aktivovat, tak prý objednají kód a poté nahrají. Když jsem přijel na aktivaci, zjistili, že to nahrát nejde, protože máme prý základní rádio ....

Doporučili mi koupit si CP-BOX do USB, prý to s tím pojede. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi to podle hledání na netu spíše jako rozšíření Smartlinku přes kabel na bezdrát.

Myslíte si, že je opravdu možné koupit krabičku, která by umožnila zrcadlit telefon na rádio i když je funkce Smartlink v radiu neaktivní?

Posted

Na eshopu je  více verzi, ale pro mne žádná. V autě to ukazuje jen, že se mám pro kontrolu/aktivaci obrátit na autorizovaný servis.

Nevíte o nějaké přehledu rádií, kde by bylo napsáno, zda Smartlink umí nebo ne?

• 1 month later...
Posted

Ahoj, řeším to stejné na Fabii 2024 Selection s Bolero 8” (základ bez navi). Ve Škodovce je to klaunfiesta, nikdo to neumí anebo tomu vůbec nerozumí (v jednom autorizáku se mě dokonce tázali, co je to smartlink:))) ). Nicméně teď tento problém řeším s jedním elektromechanikem v Liberci - jak se něco dozvím, tak to sem napíšu