Radimhavr Posted April 20 Share Posted April 20 Ahoj, potřebuju vyměnit na faceliftu pětky kvůli koroze. Podle Etky mi kody souhlasí, že předfacelift pětky jsou shodné s faceliftem. Nevíte však někdo, co znamenají v Etce u faceliftu to koncové písmeno D ? V názvu je od 10.01.2011. Napadá mě jediný rozdíl, že tam je nějak upravený prolis pro novější znak. A ješt se zeptám, to horní plastové křidlo nad sklem jde sundat ? Díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filllli Posted April 20 Share Posted April 20 Rozdíl by tam měl být v lampičkách, novější je mají na zacvaknutí jako novější modely, ne na šroubky. Za mě je ideální tam dát potom originální LED světýlka, potom už to bude věčné 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miro F. Posted April 23 Share Posted April 23 Jen doplňující info platné obecně pro všechny díly - liší-li se kódy čehokoliv byť jen tím posledním písmenkem, tak ty díly NEJSOU TOTOŽNÉ... Někdy mohou být záměnné a lišit se v nějakém nepodstatném detailu, ale také nemusí. Třeba u panelů klimatizace: 5J0820045B a 5J0820045C znamená úplně jiný, funkčně zcela odlišný a vzájemně nekompatibilní panely (Climatic vs. manuál)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) @filllli doplnim že můžeš dat origo led lampečky spz. Stači udělat malou modernizaci a skvěle pasuji k 5 dveři. Vice na téma upravy v mem vlakně Granatowa fabcia. https://forum.skodahome.cz/topic/137279-granatowa-fabcia/page/33/#comments Edited April 23 by TOMUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts