Jump to content

Recommended Posts

Posted

Začalo mi vrzat zrcátko po zamčení, když se sklápí. I při odemčení. Jak a čím to namazat? Určitě ne WD, ale nevím jaké mazivo zvolit a jak ho tam vpravit. 50km do servisu nepojedu. Díky za úvahy.

• 3 weeks later...
Posted

tak děkuji za rady.  Nejde až tak o 50 km ale i o čas, sežere mi to celé dopoledne. asi to nechám na leden na prohlídku, snad se to do té doby neutrhne. 

• 4 months later...
Posted

Tak zrovna nevrzaly, a neměl jsem video jako důkaz, aby uznali reklamaci, takže nic nevyměnili, a pak dodali, že mi za týden skončí záruka dvouletá. super přístup.

Nyní jak je tepleji, tak nevržou.

Posted

Máš týden na to, aby si jim dodal podklad(video) a poslal mailem. To je jako důkaz dostačující pro zahájení reklamačního řízení. 

Jinak bych ti jako technik řekl to samé co oni. On je totiž servis vždycky ten hnusnej, že to nechce opravit. Ale opravu musí někdo zaplatit. a když nemá servis důkaz, tak se na něj výrobce vysere, resp. to neřeší a případnou výměnu nezaplatí a spadne to na technika. Něco o tom vím a to fakt nechceš.

Posted

Hele tomu rozumím, jen jsem v mrazech nepředpokládal, že když to vrže u mne před barákem (jezdí si pro auto) tak že se stane, že tam v kopcích kde je větší zima, jim to vrzat přestane a nic se nevyřeší. Hele chápu to co píšeš. Jsem o zkušenost chytřejší, vše si budu nahrávat na telefon. 

• 2 years later...
Posted

Ahoj, asi před 2 týdny jsem si všiml viz video. Dělá to jen jedno zrcátko - nesetkal jste se s tím někdo? Nestačí např. jen někam stříknout trochu vazelíny nebo raději jet do servisu na reklamaci?