Miroslav S Vloženo před 22 hodinami Vloženo před 22 hodinami Nejde mi do nového Karoqu připojit mobil Doodge s88. Má Android 10. Je problém v zastaralém Androidu? Nebo-li, když si koupím nový Doodge s Androidem 14 půjde připojit? Citovat
marskama Vloženo před 21 hodinami Vloženo před 21 hodinami (editace) Ptáš se ve špatným fóru, nicméně důvod to být může. Zkusil bych nějaký mobil s novějším Androidem 😉. Editováno: před 21 hodinami, autor: marskama Citovat
hardhouse.trip Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami před 5 hodinami, Miroslav S napsal: Nejde mi do nového Karoqu připojit mobil Doodge s88. Má Android 10. Je problém v zastaralém Androidu? Nebo-li, když si koupím nový Doodge s Androidem 14 půjde připojit? A nepíšeš co chceš propojit. Zda jen bluetooth, nebo Android Auto... Citovat
Miroslav S Vloženo před 12 hodinami Autor Vloženo před 12 hodinami Jestli jsem to pochopil správně, tak Android auto. Citovat
hardhouse.trip Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami Myslím že v A10 není Android Auto součástí systému. Musíš stáhnout poslední apk verzi s AA nainstalovat ručně. Pak by to mělo snad jít https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#google_vignette Na novějším A14 ti to už půjde 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.