Přejít na obsah

FABIA RS


anry

Doporučené příspěvky

V čem přesně spočíval u FRS facelift?

Určitě zadní "C" svítilny, to je jasný... ale co dál?

"nova" palubka, na zadnich dverich se vypustili vyskakovaci cudliky a o nicem jinem nevim. Prestoze se pry lisi pred. narazniky na FRS pred a po faceliftu, nevidim rozdil.... Jo a samozrejme predni maska - ma zebra "do sipu" jako vsechny ostatni po faceliftu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
Host V/// RS

Caute chlapci mozno sa to tu uz riesilo ale mam dojem ze nie ale ak ano tak mi to prepacte :D moja otazka zne : S akymi motormy sa vyraba fabia RS ?? viem ze 1.9TDI 96 KW 130HP a 1.4 116HP este su nejake?? diki -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás je na trhu jenom ta 1,9 TDI, ta 1,4 16V je taková náhražka určená pro některé trhy, kde nemají rádi diesely. Jinak i když to TDI jede moc pěkně (když mě svezl P2M, tak jsem se docela divil, jak to s tím hýbe), tak si stejně myslím, že je věčná škoda, že tam nedávali i 1,8 T. Jsem zvědavý na FII 1,4 TFSI, jestli teda bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2,0 TFSI do Fabie určite nedajú, je to vrchol u Octavie a vžty to bolo, je a bude odstupňované. Tak predpokladám, že už bude RS aj benzín aj nafta a že tým benzínom bude 1,4 TSI. Alebo čiste teoreticky (ale tomu nedávam veľké šance) 1,8 TFSI.

Ale ako uvažujem, tak uvažujem, ktorý motor dajú do naftového RS? Nepočítam, že do Fabie dajú 2,0 TDI (ani ten 103 kW). Vychádza mi jedine nejaký klom 1,9 TDI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

No tak sem si napsal do škodovky a ejhle :D Bude někdo kupovat ? :)

děkujeme za Váš zájem o vůz Škoda Fabia RS. Odborným útvarem nám bylo sděleno, že tento vůz v barvě „Modrá Race metalíza“ si můžete objednat od 6. do 13. kalendářního týdne 2007 u našich smluvních prodejních partnerů neboť výroba tohoto modelu v březnu 2007 končí. Seznam prodejních partnerů naleznete na webových stránkách http://centria.skoda-auto.com/cze/ .

Dodací lhůta vozů se standardně pohybuje mezi 6 – 8 týdny.

V případě dalších Vašich dotazů můžete kontaktovat naši bezplatnou informační linku Škoda.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Daniela Auerhannová

info@skoda-info.cz

Škoda Info-Line: 800 600 000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim všechny :D , chtěl bych tu rozjet diskuzi o fabii RS, Vaše názory, zkušenosti, postřehy a tak :) ... Uvažuju o koupi jeté a tak jsem si říkal, že tohle by mi v rozhodování mohlo dost pomoct... Mám o ní samozřejmě už dost informací, nejvíc jsem toho pobral na oficiálních stránkách škoda-auto, no a co jsem koukal, jetá se dá sehnat za cca 300000,- 2-3roky stará, což je celkem pěkný... :) No prostě moc by se mi líbila, komu ale ne, že? :t

Předem děkuji každému kdo přidá nějaký zajímavý příspěvek...

Přeju pěkný den,

jvees69

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...