octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 U mě nebude nového zatím nic, Okinka bude pár měsíců bydlet v garage, ale pak bych jí rád dal pokovená sklíčka, možná new navi, bude-li už dost dobrá a dál se uvidí... jinak dost že ses probral! proč v garage?ty se bojíš aby ti nezrezla?neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 U mě nebude nového zatím nic, Okinka bude pár měsíců bydlet v garage, ale pak bych jí rád dal pokovená sklíčka, možná new navi, bude-li už dost dobrá a dál se uvidí... No jo páníček si bude "válet šunky" v cizině co? Promiň to byl fór, ale někdo ji snad přece jenom provětrá ne? Třeba manželka, ta snad nikam nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No jo páníček si bude "válet šunky" v cizině co? Promiň to byl fór, ale někdo ji snad přece jenom provětrá ne? Třeba manželka, ta snad nikam nejede? Bratr mu jí protáhne. Toho bych se nebál. Ale pak si bude muset koupit nový pláště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Bratr mu jí protáhne. Toho bych se nebál. Ale pak si bude muset koupit nový pláště. Vidíš na tebe jsem úplně zapoměl, ty doufám nikam nejedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No aby si k těm plášťům nemusel kupovat ještě něco jinýho i s lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No jo páníček si bude "válet šunky" v cizině co? Promiň to byl fór, ale někdo ji snad přece jenom provětrá ne? Třeba manželka, ta snad nikam nejede? Manželku už skoro rok nemám, jak píše bruder, on bude mít svolení jí občas LEHCE projet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No aby si k těm plášťům nemusel kupovat ještě něco jinýho i s lakem. Tak tak, zablokuju řadičku, půjde tam jen 1, 2 a R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak tak, zablokuju řadičku, půjde tam jen 1, 2 a R I na 2 pojedu dost ryhle-rychlejc než policejní fabie htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No aby si k těm plášťům nemusel kupovat ještě něco jinýho i s lakem. když jsem viděl jak si zřídil traktor,Ludo,bych měl obavy mít klíče tobě na dosah i kdybych byl doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Bratr mu jí protáhne. Toho bych se nebál. Ale pak si bude muset koupit nový pláště. Ludo ted jeste moc nekric, at ho nevystrasis jeste vic!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 když jsem viděl jak si zřídil traktor,Ludo,bych měl obavy mít klíče tobě na dosah i kdybych byl doma! Traktor jen vypadal. Tomu nic nebylo-jen sklo a blatník. Ani světlo sem nerozbil. Holt i bourat se musí umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Traktor jen vypadal. Tomu nic nebylo-jen sklo a blatník. Ani světlo sem nerozbil. Holt i bourat se musí umět. jojo,pánbůh nebyl doma a ne že bourat se musí umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 jojo,pánbůh nebyl doma a ne že bourat se musí umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Mischicko, nechtel bys zase zmenit ten popis tematu? Sraz uz probehl...Jen nevim co tam bylo pred tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Mischicko, nechtel bys zase zmenit ten popis tematu? Sraz uz probehl...Jen nevim co tam bylo pred tim. Chtěl jsme už dávno, ale vždycky na to zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Mischicko, nechtel bys zase zmenit ten popis tematu? Sraz uz probehl...Jen nevim co tam bylo pred tim. a zase nic neudělal,na co my ho tu vlastně trpíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Míšo, kdyžtak dej papričku na prázdniny ke mě. Budu se o ní starat jako o vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Míšo, kdyžtak dej papričku na prázdniny ke mě. Budu se o ní starat jako o vlastní. my se mu o ní taky potaráme,naučíme jí jezdit aby jí příště nepředjela kdejaká fabia TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 my se mu o ní taky potaráme,naučíme jí jezdit aby jí příště nepředjela kdejaká fabia TDI Asi jí fakt dám radši tomu bobíkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A takhle jsme ve středu jezdili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A takhle jsme ve středu jezdili... Koukam ze si sel spat hodne brzo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Koukam ze si sel spat hodne brzo.... Jj, začal jsem si hrát s tím videem-nejdřív jak jsme s bruderem a Letka holkama byli v bazénu, pak Okinka, pak bruder pronásledován psem a nakonec ještě výjezd Fífy z garáže = 4 videjka = 4 hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jj, začal jsem si hrát s tím videem-nejdřív jak jsme s bruderem a Letka holkama byli v bazénu, pak Okinka, pak bruder pronásledován psem a nakonec ještě výjezd Fífy z garáže = 4 videjka = 4 hodinky Ja se z tebe asi picnu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jj, začal jsem si hrát s tím videem-nejdřív jak jsme s bruderem a Letka holkama byli v bazénu, pak Okinka, pak bruder pronásledován psem a nakonec ještě výjezd Fífy z garáže = 4 videjka = 4 hodinky A kde jsou ty ostatni videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 A kde jsou ty ostatni videa? Jsem na Youtube zaregistrovaný teprve od včera, takže jsem je tam ještě neupnul...a pokud čekáš na ty holky, ty tam ani nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.