mischicka Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 kol7 No Tys psal o Ježíšovi, tak jsem jen reagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Něco pro BRŮDRA: Během prohlídky vojenského prostoru jde ministr obrany po mostě střeženém jedním vojákem. Předpokládá, že ten se postaví do pozoru a zasalutuje. Ale voják nic. "Vojáku proč jste mě nepozdravil? Nevíš, že jsem ministr obrany?" "Vím pane ministře, ale podle článku 236 Základního řádu je zakázáno vzdávat poctu na mostě," odpovídá rázně voják. Ministr samozřejmě nezná dopodrobna Základní řád, a tak jen mávne rukou a odejde. Na ministerstvu mu to však nedá, najde si článek 236 a čte: "Voják musí být vždy smělý a vynalézavý." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jo teď jsou na genštábu smělý až dost . Dobrý odpůldne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ooo, taky Krumlovak? Zatim je sraz daleko (cervenec) jsem přihrál já heeeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jsem přihrál já heeeč Nahanis na celym foru lidi z jihu cech?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Nahanis na celym foru lidi z jihu cech?! Krumlovák,to je domácí takco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Co to tady je zas za debatu? Ztrácím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ty seš ztracenej pořád, kór teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Co to tady je zas za debatu? Ztrácím se Ty tak neco rikej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jsem přihrál já heeeč No nekecdá no... Je to tak, to příhrál mě on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 No nekecdá no... Je to tak, to příhrál mě on Kde bydlis v CK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Na tohle tady asi ani není co napsat...max. že jsem dnes byl na cvičení a zkusím vytvořit videjko a dát ho na YouTube, ať víte jak vypadá Kosovo dnes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Na tohle tady asi ani není co napsat...max. že jsem dnes byl na cvičení a zkusím vytvořit videjko a dát ho na YouTube, ať víte jak vypadá Kosovo dnes.. Cau Mischo, jak je? No v Letce toho taky moc neni... Ale tak treba za 10 let se sejdem zase v jedny sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cau Mischo, jak je? No v Letce toho taky moc neni... Ale tak treba za 10 let se sejdem zase v jedny sekci... Jj, je to hnus velebnosti, i Letka, i Srazy a akce, obojí nějak stagnuje. Jinak je dobře, dnes jsem byl na cvičení jak jsem psal, celkem hustý:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak vše nej k svátku Zdendové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak vše nej k svátku Zdendové Diky, diky...Koukam jakej mas prehled! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Diky, diky...Koukam jakej mas prehled! Na Vás dva zapomenout ani nejde, kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak vše nej k svátku Zdendové Moc díky mischo. Doufám že je to tam zatím dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Moc díky mischo. Doufám že je to tam zatím dobrý. Nemáš zač. Jj, zatím mě tu až tak netrápí. Je husté celý den používat english, ale nic šíleného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nemáš zač.Jj, zatím mě tu až tak netrápí. Je husté celý den používat english, ale nic šíleného. Budes umet jeste cesky az se vratis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nemáš zač.Jj, zatím mě tu až tak netrápí. Je husté celý den používat english, ale nic šíleného. Aspoň se procvičíš, tady na temoši ta máme s Westinghousem to samý. Pořád ne a ne se ty amíci naučit česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Aspoň se procvičíš, tady na temoši ta máme s Westinghousem to samý. Pořád ne a ne se ty amíci naučit česky. Počkej až tady začnete modernizovat ty dvě jediné elektrárny v Kosovu - Kosovo A a Kosovo B, jedna horší než druhá, ale ČEZ už si brousí zoubky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak psal bruder, že mám popřát i za něj, net nestíhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jinak psal bruder, že mám popřát i za něj, net nestíhá. Dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Počkej až tady začnete modernizovat ty dvě jediné elektrárny v Kosovu - Kosovo A a Kosovo B, jedna horší než druhá, ale ČEZ už si brousí zoubky:-) No taky jsem slyšel nějaký šumy tady. Doufám, že tam nepojedeme. Byl jsem 5x v Pittsburghu a úplně mi to stačilo. Teda ta cesta nic moc , jinak good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.