Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky


Doporučené příspěvky

Budějky prohrávaj standartně ne? Jsem byl na prvním zápase a od té doby prohrávají neustále :p
Za měsíc nebo spíš dýl :p

Ale jen tak mezi námi Jihočechy, Budějkám jsem nikdy nefandil a když je tenkrát poslala DUKLA do první ligy, slavil jsem v Týně nad Vltavou a ani PČR mi nezabránila :smich:

Teda míšo, no fuj, styď se !!!! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel jsem se zase přimotal k jedný bouračce.. Jeden závodník s Passatem předjíždel, kolem lesíka za STK Třebonín, směr Český Krumlov. Samozřejmě jak jsou tam ty horyzonty, jelo auto v protisměru, řidič se lekl a strhnul volant zpět. Bohužel se vrátil tak moc zpět že chytnul pravým kolem krajnici, pak už se jen auto roztočilo, zaseklo o strohu a šlo na střechu. 2 lidi z auta vylezli, 2 vyřezávají hasiči. Dál nevím nic. Zkočil sem do auta a jel pomalu s husí kůží na zádech domu přes třebonín.

Klucí kurfa jezděte všeci vopatrně!

19102008384.jpg

19102008385.jpg

19102008386.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se vy*rat na škodofky? Dneska sem tak zběžně sundal ten hnusnej dekl co je na motoru a málem sem zvracel... Všude mám všechno zachlístaný olejem, marně sem hledal termostat kterej bych celkem rád vyměnil, páš tu starou mrd*u nemůžu zahřát. čučim na EGR ventil a kolem něj totálně všechno zachlístaný olejem, tak sem sundal tu hadici sání, tam všechno černý hnus fuj, tak nevim co to je, jestli to pouští turbo nebo co? Vimže dělat s tím teda rozhodně nic nebudu dokud to jezdí. ... Potom ty hnusný budíky z RS ty mě taky vytočili. Nende tam imobilizér, musí se prej něják složitě přehrávat software v budíkách aby to makalo na tu mojí starou chrchlu. Přestává mě to bavit, asi si zase brzy koupim nějakýho toho fijata a budu spokojenej :)

to byla taková kulturní vsuvka no :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...