Přejít na obsah

"Co vám kdy zlodeji čorli"


Ice

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Přátelé okřídleného šípu,

je to mrzuté, ale doufám, že můj příští přízpěvek tu bude až v příštím tisíciletí. V únoru tohoto roku jsem měl návštěvu ve vozidle. Dokonce jsem toho chlápka viděl, ale nechytil jsem ho. Musím říci, že to byl odborník s velkým O. Stalo se to večer a já až na druhý den jsem zjistil, jak se do toho mého vozidla dostal.Jediné kosmetické poškození vozu bylo od šroubováku na klice jak mi vyloupl záslepku zámku-taková ploška. Pozor on tu záslepku tam potom dal, z toho usuzuji, že chtěl s mojím vozidlem odejet. Mám ve vozidle čtyři vychytávky a i vpřípadě nakládání okamžitě zjistím, že se s vozidlem něco děje. Proto klobouk dolů před tímto zlodějem, že nic nepoškodil.

Dnes ráno jsem zjistil ke své nelibosti, že již nemám originální Škoda poklice z roku 2002. Byly jak nové, na třech paprscích jsem měl odvrtáno mé příjmení - podpis. Co z toho vyplývá? Pouze to, že pokud je ten dotyčný nezahodil, tak si je poznám, pokud budu mít štěstí. Ovšem ten kdo je bude mít na vozidle už takové štěstí mít nebude. Existují velmi tiché metody jak z krásného laku udělat něco hodně nepěkného a vůbec mne nebude zajímat jestli je ukradl či je od někoho koupil. Osobně nic kradeného nekupuji-nepodporuji tímto tyto (lidi). Přeji Vám i sobě, již žádný přízpěvek v této sekci. Radek - Ostrava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mojí fabi zase před třemy roky někdo prohodil oknem spolujezdce šutr zabalený v toaletním papíru. Stalo se to na zahradě za domem, kde jsem zaparkoval kolem 7 ráno po noční šichtě. V 11 hodin dopoledne mě rodina vzbudila, co že jsem to prováděl s autem. Z auta mi vzali starou Nokii 3310. Na druhou stranu jsem měl tak trochu štěstí. Kámen škrtnul o vrchní část gumy ve dveřích; trefit lak, tak bych se asi zbláznil. Rádio mi zloděj nechal a kdyby se ten ubohý zlodějíček podíval do popelníku, našel by tam 7000 kč. Odkaz:http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_489f2506bcbd8&ga_id=GA_489e0483d1357

Poslední loupež byla teď o čarodejnicích na Vysoké u Kutný hory. Přišel jsem o zadní stěrač a jeden přední. Ten u spolujezdce se jim nepodařilo sundat, tak alespoň ohnuli celý stěrač až na kapotu. Taky vyškrábli pěkný účko na kapotu a při lámání zadního stěrače poškrábali i lak na pátých dveřích a udělali pěkný rejpance do zadního skla. V předu jsem měl nový FLAT stěrače.

Na čarodejnice už rači seženu asi nějakýho trabanta :@(

Editováno: , autor: Mates 2000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj no tak ja jsem si vecer zaparkovala do dvora kde jsme meli fabii octavii a moji fabku rano se zbudim kouknu z okna a na kapote vidim naky kus lana jdu se podivat a byl privazanej k predni naprave a valela se tam jeste rukavice !to me podrz nastesti s ni neodjeli neco je zrejme muselo vyplasit zaplat bohu mam 3 dny stary auto na liesing a bylo by v tahu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím místní komunitu.

Máte nějaké zkušenosti s krádeží držáku na komunikátor?

Dnes si jej chci namontovat kvůli navigaci a telefonování za jízdy a mému šéfovi z Octavie už 2 aktivní ukradli, tak mi řekl, ať si pořídím jen pasivní, že po těch se (snad tolik) nejde. Už někomu ten blbý kus plastu za nehorázné peníze zmizel?

S pozdravem Vendy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje skusenosti s Golfom IV s holandskou SPZ a jeho autoradiom.

Prvy krat som zabudol panel autoradia v autaku v noci.Bolo to priamo v istom malom holandskom mestecku. Nejkay fetak rozbil zadne sklo a vytrhol aj cele radio,zobral nejake CD-cka,slnecne okuliare...vyblaznil sa na dalsich 3 susediacich autach. Zaujimave je ze v NL sa takato kradez neriesi cez policiu,ale len cez autorizovany servis vykonavajuci opravu poskodeneho auta, ktory vyda protokol o skode a ten sa odosle na poistovnu. Samozrejme ze firma uviedla viac odcudzenych veci nez bola skutocnost.Ale poistovna preplatila.

Po dvoch rokoch ten isty Golf som mal tu na Slovensku asi na 1 tyzden. Radio panel som sice vybral ale dal som ho do odkladacej skrinky.Auto bolo zaparkovane priamo pod ulicnou lampou.Nepomohlo. Teraz dotycny vsak okno nerozbil ale profesionalne otvoril,panel nasiel v skrinke,autoradio vymontoval´a auto pekne slusne zamkol. Rano som nasiel auto zamknute tak ako som ho vecer opustal. Az otvorena skrinka a kable na podlahe ma prebudili....

Holandani si nakoniec zacali mysliet ze tie kradeze robim ja sam...Tak som nakoniec odmietol aby mi kupili nove radio. A odvtedy som mal pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Me na aute ukradli sterac od ridice primo pod okny u skoly a zas tak nizko to neni aby to ukradli jen tak z okna .. byl sice uz skoro rok stary ale krasny flat.. a rodicum ukradli jak s tim samym autem jeli na ples v noci oreginal disky kol :( Jinak nastesti uz nic .. kdyby zlodej ukradl radio tak at si ho necha stejne mu uz nefunguje osvetleni na panelu a jen hraje obcas se mu uz ani to nechce lol

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred dvomi rokmi mi hajzli švihli všetky štyri čistonové hlinikáče (mal som ich 3 týždne), a teraz mi nejaký zmrdík zobral zadný stierač - lištu. Rameno nepoškodil, tak som len kúpil stierač a je to OK. :aggressive:

Editováno: , autor: eskoRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj všichni nevinně potrestaní za to, že pracujeme a chceme něco mít.V roce 2001 jsem si koupil F1.4MPI a tím to začalo.Asi po roku stěrače,2003 v Karlových Varech na parkovišti - v podvečer se vracím k autu po cca15 minutách a vidím dva mladíky jak rychle odcházejí....Otevřené řidičovy dveře a na zemi zapoměli sedlářské šídlo,kterým zničili zámek .Od té doby se dal odemknout jaýmkoliv plochým předmětem.Ukradli mi ze zadního sedadla zimní bundu,nově nafasovaná firemní trička a pár servisních náhradních dílů.Na autorádio neměli čas. Dva roky jsem jezdil s takto poškozeným zámkem - servis od Rozvadova po Košice. Bez problémů .Při jiné příležitosti jsem si v servise nechal vyměnit zámek a do půl roku v Praze na Bohdalci o půl třetí odpoledne rozbité zadní pravé okno.Přišel jsem o uni napáječ pro notebooky do auta, dig foťák, desky s prázdnými formuláři a cestovní tašku..Letos 3.ledna 21.30 Praha Bohdalec tentokrát Opel Astra pravé zadní sklo,foťák,notebook,cestovní taška doklady i troje cigára z přihrádky.Jel jsem z Moravy do Plzně a "jen" jsem se stavil na firmě pro objednávy a díly........Když občas vidím ty feťáky a smažky různě u kaflandů a nebo u stánků s pivem v ruce, mám kolikrát chuť si pořidit kalašnikova..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě taky navštívila chátra zlodějská... :aggressive: Dnes dopoledne si šel brácha do mé garáže pro nějaké věci a co nevidí - visací zámky od vrat jsou pryč,tak nakoukne dovnitř a jeho 16" Atrie,co tam měl uskladněny přes zimu,jsou pryč...Mně se neztratilo nic,a to tam byla Fabia,horské kolo a moje zimní kola (ty jsou ovšem ojeté a ráfky orezlé). :feve: Kuuva,sekat ruce by to chtělo. kol114

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Taky se přidám se smutnou statistikou. Takže na minulých autech to byly 2 sady poklic a asi 4 sady ozdobných ventilků, pak na alfě rozbitý zadní pravý okno a vykradený vnitřek kožený kabát, a neějaký tašky (vypadaly že tam bude notes) ale nebyl. Byly to romští spoluobčané, a jakmile zjistili že v tom notes není tak to vrátili ale jen tu kaberlu i propisky si vzaly ty kurvy!!!!!! No každopádně, jedna z možností je bud být magor se střelnou zbraní a nebo to mít extra zajištěné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...