Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Mne by stačilo, keby to vedelo automaticky prepínať formát obrazu u TV. Ale TV tuner asi nikto nemá.

Tá podpora prehrávania DivX bola asi kačica, že?

Ahoj tak to byl asi Fake nekde z netu ...ale taky jsem se těšil.....ale jinak rychlejsi mapy a funguji klasicke V7 mapy....jinak mi to taky smazalo vse a nic moc novinek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, můžete mi prosím napsat, jak jsou v navigaci columbus podrobné mapy ČR? Zatím používám navigaci Navigon, kde jsou v celé ČR i čísla popisná (dodavatel je Navteq)

Takže od kterého dodavatele columbus používá mapové podklady? Teleatlas - který používá např. TomTom, nebo Navteq?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

dopredu sa ospravedlnujem vsetkym ak to je uz vyriesene tu niekde, ja som hladal a nenasie,l tak sa chcem opytat ci ma niekto z tu pritomnych profikov

vytiahnute linkove vystupy priamo z Columbusu tak aby sa dal na nich pripojit zosik a vsetko fungovalo tak ako ma. Pocul som ze to niekto vyriesil ale bolo to zasumene a nepouzitelne...

Vystupy co idu do soundsystem zosiku pod sedadlom vraj nie su nizkourovnove...

Dakujem za rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mi zamontovali Columbuse a Gateway končící písmenem AD. Kdy vytáhnu klíček ze zapalování, tak v ní pořád něco vrčí, jako kdyby se nevypla (což nechápu, když mám novou gateway). A když stiknu tlačítko na zapnutí, tak se ihned rozsvítí a začne hrát. Je tam nějaká úvodní obrazovka, nebo tak něco? Nevíte, čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navi má v sobě ventilátor a pokud je zahřátá tak i po vytažení klíčku se chladí a může i klidně sepnout i po několika minutách.Pokud se zamkneš v autě tak na půl hoky vše se uvede do klidu a jednotky takzvaně usnou a nebude nic hučet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, je to ventilátor chladenia. Ak by ti navi hučala aj ráno a po odomknutí auta ju hneď zapneš a nabehne ihneď, tak to by už nebolo v poriadku.

Ohľadom tých nízkoúrovňových výstupov. Pokiaľ sa Columbus nakóduje pre Sound System, tak by výstupy mali byť nízkoúrovňové. Ale mám obavu, že ak nie je Soundsystem nakódovaný aj v Gateway a nie je v aute prítomný, tak na výstupoch nie je nič. Ja som do Fabie dával JBL zosilňovač a nepodarilo sa mi donútiť navi, aby posielala do výstupov NF. Tak som musel použiť členy na zoslabovanie úrovne signálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ráno hned nanaběhla, ale je pravda, že se mi neukázalo to úvodní logo - je to v normální?....je pravda, že tam ještě nemám nahraný mapy...

Tak to vypadá, že mám opravdu problém. Ráno jsem přišel k autu a Columbus stále hučel a hned naskočil (neukázala se úvodní obrazovka-ta se mi ukázala asi jenom 2x a pak už ne). Opravdu nevím v čem je problém - dával jsem novou Gateway končící písmeny AD.

Je možné, že je něco špatně nakódované? Prosím poraďte - potřebuji auto každý den a nerad bych ráno zjistil, že mám vybitou baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...