Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Dík, vyzkousím tedy jiné karty. Měl jsem tam dvě 16GB microSDHC v redukci. Columbus je nepřečetl. Máte někdo tip na ověřené 16 nebo 32GB?

Micro SDHC karty s adaptérem pokud vím v Columbovi nejdou. Mám SDHC 8GB Transcendent a 8GB Kingston a není problém ani s jednou.

Editováno: , autor: karel21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba navigování na přidané Poi body...zkus změřit na starém HW C3 se starým softem a pak s 397x. Jen doba mezi schopností navigovat od startu je už výrazná. Jinak i zde platí, že nahrát soft se musí umět. Dělat jeden update za druhým není ta správná cesta. Jediná správná cesta je factory firmware a pak max jeden update. Vše ostatní je jen cesta k nestabilní navigaci. Nahrátí fw 397x je podmíněno správnou verzí předchozího softu. Jen tak to bude fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych otázku týkající se rychlosti navi. Mám v ní soft 397x a na rychlost si nemůžu stěžovat. Až na dvě vyjímky. Ta první je regulace hlasitosti. Když navi zesílim nebo zeslabim, ukazatel volume se na displeji objeví až po chvíli, hlasitost se ale změní okamžitě. A druhá se týká dotykového ovládání. Po nastartování mám zaplé rádio a i když na navi první 3 - 4minuty vůbec nešahám, tak na první stisk tlačítka na displeji (změna stanice) reaguje tak s 1-2vteřinovým zpožděním. Na další stisky reaguje ihned. Máte zkušenost s podobnou prodlevou u hlasitosti a u dotykového displeje jako já?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...