Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

gulasek>>

1) viz vlákno kam už sem dal odkaz v předchozím postu, anténu hledej podle čísla 8P0035503E
2) tomu úplně nerozumím, zřejmě máš na mysli čísla ŘJ, nakódování je zprovoznění možných funkcí a ŘJ se liší právě těmi možnostmi, kolem toho sem chodí pánové co se tím zabývají profesionálně, hledej podle nicku např. ferda25 či Milhausek ;)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je úplně jedno jakou máš navi, vždy záleší jaký tam je fw - ten je možné upgradovat a upravit přímo pro tvůj vůz.. dále je nutné aby byla navi správně nakodovaná

 

Nexus nemá v žádném případě BT v sobě!

5P0862335 pracuje dobře s anroid telefony, má problémy se symbianem..

 

telefon ti nejde přes bluetooth zřejmě spárovat proto, že není aktivovaný v jednotce BT - k tomu potřebuješ anténu a bluetooth aktivovat..

 

napis odkud jsi a někdo ti to udělám pořádně..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5P0862335 pracuje dobře s anroid telefony, má problémy se symbianem..

Tak tady si tě dovolím opravit, samozřejmě vím že o tom víš mnohem víc než já :kol-18: S touhle jednotkou sem vyzkoušel dost a s poslední verzí Symbianu ^3 nemá vůbec žádný problém, u staršího 5th nenačte seznam a u 3rd ho načte jen u pár modelů s aplikací Contacts Download, hovory vždy bez problémů. Android sem zkoušel 4 modely, každý s jinou verzí (čísla už nevím) a vždy byl problém, buď s hovorem nebo se seznamem, což se ale samozřejmě mohlo změnit tak jako u nejnovější (i když už mrtvé) verze symbianu ;)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim.chcem sa spytat ci je mozne nejako spravit aby mi na columbuse ukazovalo aj opticky parkovaci system.mam octaviu 2 pred liftom.dalej mi nejde ovladat hlasitost na volante a tiez tie sipky nereaguju.columbus bol v aute od vyroby.ospravedlnujem sa ak sa to tu uz riesilo.popripade by mi mohol niekto hodit odkaz na tu diskusiu a vopred dakujem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové tak sem zapojilo RNS510 rv. 2011 do VW golf GTI rv 2006, vše fungovalo jak mělo. pouze RNS běželo i přes spuštěný klíček. Vyměnila se tedy gateway za typ 7N0 907 530C. Něco se tam nakódovalo (dělal to známej co se tím živí) a teď svítí tlačítko ESP. Na budíkách je vše v pořádku, vše ostatní je jak má.. Ale proč svítí to tlačítko? Setkal se s tím problémem někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dream7000: Ano bylo formátovala se nová gateway.. Čekám na známého až přijede a bude se to řešit. Rád bych slyšel nějaké tipy co vyzkoušet :( Já jsem snad nikdy neměl nic snadného...

 

edit: Dále mi nepřehrává SD karty... Jednu jo jednu ne.. První jsem zkoušel kamarádovu a ta šla... teď jsem dal svojí 16GB SD HC a nenačte jí.. Jakou mám tedy pořídit?

Editováno: , autor: tholis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám v G V rns510 - 1T0035680B , HW11. SW 1200.

Aktualizoval jsem na Fw 4120,z dovodu podpory vetsich Sd karet a hlavne aktivaci hlasovky. Mam Bt jednotku z O II, nevim presne oznaceni ale bylo tam pismeno P.

Po aktualizaci Fw vse fungovalo, HF, navi, sd karty, Mf volant, v Setup se objevila funkce hlas.ovladani. jenze hlasovka nejde, nebo spis nepozna co rikam porad se me pta : "jak prosim?" ...zkousel jsem nahrat zaznam u kontaktu a pustit si to - jen tam sum a nejaky pazvuky.

V cem je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...