Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Za mě náhradu z Číny určitě ne, pokud nějakou alternativu, tak se poohlédnout u nás ale cenově jsi někde kolem 15t kč. Já po letech zjistil, že navi nepotřebuju (mám ji v mobilu pokud potřebuju), přehrávat filmy nepotřebuju protože dětem jsem koupil mezi zadní sedačky tablet a je to milionkrát lepší, poslouchají přes repro v autě a obraz mají u sebe a já za jízdy stejně nemůžu koukat... Takže ho tam mám vlastně protože se mi líbí a protože k SS hrál nejlépe ze Škodováckých rádií. Za mě ho tam nechej a máš klid...


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

 je mozne nahrat mapy v13 na kterou koliv verzi(firmware) columbusu? Jde mi o to ze do infa se nedostanu a OBD kabel nemam abych to aktivoval ale mapy jsou urco stare protoze hodne objezdu ktere jsou uz par let proste na mape nejsou.

Ppripadne je nekdo z Brna kdo by mi pomoh?

Kdyz tomu rozumim spravne staci iso vypalit pomalu, vlozit a cekat. 

 

Aktualne mi funguej jak mp3, hudba skrz BT hra, Hlasove vyhledavani funguje(ne pro SR),V aute jsu malo ale skouknut film rano v trafiku neni spatny napad ;) 

 

Diky

 

prevazny source info tady a  : http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...