Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Když je klíček otočený, tak to i napíše, aby se vytáhl. Tedy pokud se nespustí aktualizace přes "trojtlačítko", pak je to jedno. Ale pro baterii je lepší, když je klíček vytažený. Naopak když je baterie slabá, tak je lepší mít nastartováno nebo připojit k druhému autu přes startovací kabely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čaute, montoval som orig. (low) kameru pre tiguan do mojej Octavie II RS, všetko OK po nakodovani kamery v columbuse obraz funguje, mal som ešte starú jednotku park. senzorov (mam zadné senzory) ktorú som vymenil za facelift aby mi fungovalo OPS zobrazenie na columbuse, všetko prepojene a zapojene podla schem, v gateway som pridal 10-asistent park.(starý park. pomoc. myslím 76 som vypol) spojenie s jednotkou a senzormi bez problémov, ale už mi nefunguje na colubuse kamera.

Ten hlavný problém je v tom že keď chcem v 10ke v kodovani pridať zadnú kameru tak mi vypíše Chyba 31: Žiadosť mimo rozsah

Bol by som veľmi vďačný keby vás niečo napadlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím. Mám dotaz, pořídil jsem si do své O II face. r.v.2012 místo Swingu navigaci Columbus. Funguje rádio, navigace, ta sezobrazuje na maxidotu, potud vše OK. Problémem je, že Navigace po uspání ztratí veškerá nastavení která jsem udělal, trasy, cíle, POI body. Pamatuje si jen to, co bylo nastaveno  při montáži do auta, než se poprvé uspí. ( Do té doby  si pamatuje trasu, cíle, POI body atd).  Pak již  co nastavím si pamatuje jen do dalšího uspání. Po zapnutí je opět nastavena jako před prvním uspáním.  Zkoušel jsem jinou navigaci, jiný software a nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyřešeno. Pomohlo přehrátí SW. Sice až na třetí pokus, ale vše funguje jak má. Problém byl v tom, že původní SW byl přehrán mimo auto a teprve potom Columbus namontován do vozidla. Po přehrátí přímo v autě vše funguje. Díky za nabídku s pomocí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 25. 3. 2010 na 23:48, jtfcobra napsal:

Tak panove hotovo 2780 funcni Multifunkční volat, maxidot prostě vše jak má být na O2 PreFL super.Ale týden testování jaká firmware pujde.

nazdar vedel by mi niekto prosim dat info kde tuto FW mozem stiahnut alebo ci ju niekto nema ? prosim updatoval som fw na radiu a nejde mi ani maxidot ani volant za kazdu pomoc dakujem mam octaviu 2  scoud pred FL. cize PROSIIIM. Moj osobny mail je cyril.jobbagy@gmail.com prosim dufam ze dobry ludia este existuju a pomahaju si. dakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, potřebuji poradit. Měl jsem v Octavii 2 Amundsena+ a vyměnil jsem ho za Columbuse. Vše mě funguje dobře. Jen se mi nedaří spárovat telefon. Když zmáčknu PHONE tak se jen ztlumí zvuk rádia. Je potřeba to nějak nakodovat. Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Prosba: Původně jsem pro Columbus měl GSM jednotku 5N0 035 730 A, kvůli nekompatibilitě se Samsung Galaxy Mega jsem ji v roce 2013 vyměnil za 7P6 035 730 J. Letos jsem byl příjemně šokován, že i nový Samsung Galaxy S20+ funguje v režimu RSAP.
Problém je v tom, že GSM jednotka pochopitelně podporuje jen 3G, takže jsem v Octavii dnes naprosto bez internetu.
Existuje kompatibilní GSM jednotka s LTE? Mám původní Columbus 3T0 035 680G, HW H03, SW mám aktualizovaný na 5218.

Moc dík

Editováno: , autor: milos_s
překlep...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj. Mám problém se zobrazováním připojeného telefonu pres Bluetooth modul. Volání i zobrazení seznamů volání funguje, ale po přechodu ze Samsungu S6 na S20 ultra zmizela rychlá volba čísel a columbus píše "Žádný uživatel nepřipojen". Viz foto. Dá se to nějak vyřešit aby vše ukazovalo jako dřív? Předem díky 

20201120_093824.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím mám  Columbuse v O2 r.v 2008 předface. A nezapíná se mi automaticky po otočení  klíčku v zapalování.  A píše  mi systém se aktivuje. A nezapne se .Předchozí Amundsen fungoval  v pořádku. Je tady někdo z okolí Chrudim,Hradec Králové a okolí kdo by to dokázal  dát  dohromady. Klidně  zrovna tel na vás. Díky za odpovědi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím priatelia, 

 

Som majiteľom Škody superb 2 1.9 TDI 2009. Mam v nej Columbus RNS-510:

 

0xC201

5238

H03

Mapy: 8350 East Europe

 

Rad by som updatol mapy na verziu v17, zial uz som napalil 3x dvd+dl a stale mi columbus napise ze sa naslo mapove a ze sa prerusi navigovanie a mam moznost dat zrusit alebo dalej. Dam tlacicu dalej a hodi ma do NAV a tam to skonci a nic sa nedeje(radio funguje dalej, hudba hra). DVD mozem v pohode vybrat a radio funguje ako by sa nic nestalo. DVD film mi číta a ta mechanika a aj rozpozná že sú to mapy ale ďalej ma nepusti. Nestretol sa niekto s takou chybou ? 

 

Mapy som skusal v17, v16, 8536, 8557

 

Vopred ďakujem za pomoc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...