Přejít na obsah

přepážka na odpočet DPH


Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj vsichni,

nevim jestli se to uz nekde neresilo, ale zajimalo by me, jak prepsat N1 na M1. Koupil jsem vcera Fabku kombi v bazaru a je to podle technicaku N1. Jsem fyzicka osoba a zaplatil jsem cenu vcetne DPH, takze financnimu uradu to muze byt jedno.

No a jeste to ma jeden hacek, mrizka v tom aute nebyla, coz znamena, ze s tim autem momentalne nemuzu jezdit.

Prosim o pomoc.

Dik moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Koukám že mříž každý vyndává a já bych si ji tam zase rád dal, když mám naložený kufr až ke stropu tak to považuju za lepší, než aby třeba při brzdění všechno letělo dopředu... Dá se to dodatečně dodělat, bez nějakých větších zásahů? Ona se prodává i nějaká siť, ale když dám v konfigurátoru moji výbavu, tak je zešedlá, tudíž ji nelze použít, zřejmě kvůli panoramatickému oknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ty si naozaj ,,opačný ,,prípad.Teraz sa už zmenila legislatíva(chvalabohu).Nie som podnikatel,čiže si neuplatnujem odpočet DPH.Ale akosi som mal vždy auto N1 - s mrežou.

Vždy som to riešil tak,že mreža šla s auta von ako prvá vec čo som na aute urobil.Nemal som s tým nikdy žiadny problém.Akurát na STK som ju vždy ,,operatívne,, vložil.

Len jeden jediný krát technik na STK hľadal mrežu.Pri iných kontrolách STK tam ani nemusela byť.Chápem ľudí čo v zadu vozia bernardína,alebo podobného psíka - vtedy by som ju používal.Zo služobných aút som ju tiež vždy vybral,jednoducho nato čo som vozil musela ísť preč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je originál příslušenství, ale není posuvná jako N1, dává se na stejné úchyty (nýtovací matice se závitem). Máme jí u manželky v autě kvůli psům, když s nima někam jedeme, tak jen skočí do kufru a je klid (psi, ne manželka) :kol-24: . DMM 770 001 Servis mi jí nechal za 2.500 + 600,- montáž

http://centria.skoda...0000174%26p%3d3

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

@waikiki: můžeš mi prosim říct, jak ti to namontovali? Předopkládám, že jsi měl klasickou verzi, bez objednaný přípravy na N1. To znamená, že ti udělali díru do těch plastových bočních krytů a pod nima byly už ty matice přímo z výroby? Díky moc.

Editováno: , autor: skeptic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...