Přejít na obsah

Muze to byt problem?


Chossse

Doporučené příspěvky

Chtel bych se zeptat,musel jsem vymenit manzetu na prednim kole,byla praskla.Mam octavu I 4X4 a to je sranda shanet manzetu,az 3 servis pochopil,ze na ctyrkoly je jiny nez na normal! :blbec: A pak mi to vymenil kamos,ktery to asi nikdy nevidel! :disgust: A ted jsem v krabicce nasel jeden (pojistny)krouzek nebo jak se tomu rika,je to aby ten kyneticky kloub nahodou nespadl!Nechce se mi pod auto a cele delat jenom kvuli tomu krouzku! Nebo je lepsi nebyt liny a hned ho tam dat,mohlo by se stat ze by to sjelo? :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč má 4x4 přední manžetu jinou ???

Jo ma asi o 1cm sirsi!Ve dvou prodejnach tvrdili,ze to neni mozne,ze to musi sedet,pak jsem prinesl tu starou,a pry to videl poprve v zivote!:)Normal manzeta stoji 800,ale na 4x4 to vyrabi jenom skoda takze jsem vyplaznul 1500 a bylo! B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :blbec:

Dobrá rada nad zlato. :blbec::blbec:

Asi ho pujdu prizabit ale ted vim,radsi nejaky servis a trochu priplatit nez to davat volovi! ;) Humanic:vidim ze mas taky 4kolu stejny rok -_- nemas nekde fotky,ze bych na tu tvoji mrknul!?! :palec2:

Nojo mám ji taky -_- ,ale fotky žádný pořádný,jenom tu co mám v avataru,ale až se udělá hezky tak dám kola,naleštim a dám se foto.na jaře no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...