Přejít na obsah

koupě použitých alu


zdeny

Doporučené příspěvky

Čau škodováčci, chci letos svému stříbrnému sršáni koupit alu kola, koukám po použitých kolech - v perfektním stavu od 6.000 do 7.500,- kč.Můžete mi někdo poradit, čeho bych se měl vyvarovat, co zkontrolovat na co se zeptat atd. Jistě s tím máte někdo už zkušenost. díky moc, zdeny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi nejdriv zkontrolovat po vizuelni strance,jestli nejsou nejak moc omlaceny od obrubniku,zkontrolovat jestli nejsou "vycachtany" diry pro srouby a jestli nejsou nekde narazeny,na to trpi kola vetsinou zevnitr a popripade jestli v miste narazeni nejsou praskly. Pak bych se domluvil s prodavajicim a kola bez gum bych dal na vyvazovacku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak napis neco pro predstavu co shanis,jestli nejaky original,nebo naky tuningovy,rozmer apod.. Pak se treba nekdo najde kdo ma neco na prodej. Jinak spousta kol je v papirovych tuning casopisech a na tuning-foru...

A nebo si objet pneusevisy v okolí, já tak narazil na 16" L&K za 6000, sami mi nabídli vyvážení a očištění, koncem týdne si je pojedu prohlídnout jestli nejsou nějak poškrábaný :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo,díky, mohli byste mě napsat nějaký odkazy na www.stránky, kde prodávaj alu kola? díky

Ja myslim, ze stranek je dost, napr.www.superkola.cz . Pred timto probleme jsem stal lonsky rok, ze koupim pouzite alu. 3x jsem se byl na nejake vybrane podivat a pak jsem to zamitl! Pridal jsem jak nekdo rika 2500,- a koupil nova. Nech si to projit hlavou a popremyslej radeji o novych!

Vim, ze jsem ti neodpovedel an to co se ptas, ale pokud by jsi vazne trval na starsich, tak urcite navstivit pred koupi pneuservis a hodit na na vyvazovacku aby zadny disk nehazel. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

www.alubazar.cz a jetych kol se bat nemusíš, jen to chce na vyvažovačku...a pokud to budou fakt krasny kola za super cenu a jedno bude třeba bouchyl tak cena za srovnani 500-1000kč kolo což podle mě není tak hrozny...v pneuserviose ti i řeknou jestli ještě půjde srovnat nebo ne...jednou sem přijel s kolama do pneuservisu, bouchly byli všecky 4 a jedno už by prej nešlo ani srovnat... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Hezky vypadaji - na fotkach z dalky :D nn, jsou hezky ;)

pár šrámů mají, ale kdyby byly nový a udělal jsem si je sám tak bych byl nas*anéj že jsem si poškrábal disk, teď už mi to tak vadit nebude a jak jsi napsal z dálky to není vídět a za tu cenu no nekup to :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

reknu vam ale,neni kolo jak kolo.Myslim tim nove alu,nasazuji mnoho elektronu,zrovna v patek jsem vyvazoval nova kola,byly to nejake italske,nove na 206,jak ty hazeli,viditelne vubec,ale padlo tam na jedno kolo v prumeru 100g samolepek,lepsi si priplatit a brat fakt znackove alu,ja mam na kokte origos 15,ty nehazi,borbety a ronaly jsou take ok,ale treba na favotitu ronal-8 paprsku, hazi jak stara svina,nove...ale treba kola ze soliteru-5 paprsku jsou supr,jenze se to vse pozna az na vyvazovacce s novymi pneu a dlouhodobe zkouseni,tzv SEDMY SCHOD -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...