Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Koukal jsi na ty RZ brudře? Zkusím ještě něco pohledat, ale myslím, že tohle bude to nejlepší co seženem.

Jinak dnes večer zaplatím fakturu za ty motoroly, tak příští týden dojdou, teď už nestihnou.

Jo jo. Díval.

Ps.:ve srazech a akcích je založená další Vysočina tak s tím něco udělej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau, schvalne by mne zajimalo - kdo jste byl vcera - tj. 26.3. kolem 17 hod v Havl. Brode u Kauflandu? Parkovali jsme vedle sebe.

Byla to sedan 1.8T, pod SPZ podlozka ZDARSKA LETKA. My tam byli po absolovovani kolecka finacni urad - VZP - OSSZ na nakupu, ale uz jsme pak spechali domu, tak se mi nechtelo cekat.

Jirka

Odkaz ke komentáři

Cau, schvalne by mne zajimalo - kdo jste byl vcera - tj. 26.3. kolem 17 hod v Havl. Brode u Kauflandu? Parkovali jsme vedle sebe.

Byla to sedan 1.8T, pod SPZ podlozka ZDARSKA LETKA. My tam byli po absolovovani kolecka finacni urad - VZP - OSSZ na nakupu, ale uz jsme pak spechali domu, tak se mi nechtelo cekat.

Jirka

Tak to byl urcite Geoo, nas tiskovy mluvci :)

tmave modra Octa na 15" klasickych litacich :)

Nebo mozna ne on, prej stafetu Octu prebral jeho bracha :)

Odkaz ke komentáři

Jirka

No tak to jsem byl asi já no ....já jsem ten mluvčí :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...