acter Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 JJ, já to věděl už od pondělka... No jeste aby ne....jsi prece mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No jeste aby ne....jsi prece mischicka Co linka, už visí nebo jste se definitivně rozhodli dát jí na zem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Co linka, už visí nebo jste se definitivně rozhodli dát jí na zem ? Jasne...byla to teda silena prace...ale zkusil jsem si aspon novou technologii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jasne...byla to teda silena prace...ale zkusil jsem si aspon novou technologii Novou technologii? Jedním ovladačem jsi ovládal televizi a Lenku přidělávající v kuchyni Linku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Novou technologii? Jedním ovladačem jsi ovládal televizi a Lenku přidělávající v kuchyni Linku ? Chemicke uchyceni zavitove tyce v dute cihle od fy. MUNGO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No já bych spíš věřil mechanickému, ale uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 PS: A nečti furt ty spolužačky nebo budeš (bit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ahoj děcka. Hola hola kde ste kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já tady, ale jinak nikde nikdo, to tady asi zavřem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Koukal jsi na ty RZ brudře? Zkusím ještě něco pohledat, ale myslím, že tohle bude to nejlepší co seženem. Jinak dnes večer zaplatím fakturu za ty motoroly, tak příští týden dojdou, teď už nestihnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Koukal jsi na ty RZ brudře? Zkusím ještě něco pohledat, ale myslím, že tohle bude to nejlepší co seženem.Jinak dnes večer zaplatím fakturu za ty motoroly, tak příští týden dojdou, teď už nestihnou. Jo jo. Díval. Ps.:ve srazech a akcích je založená další Vysočina tak s tím něco udělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Udělám, tady to zavřem To je důsledek politiky některých moderátorů, co jim tolik vadilo plkání a teď se ve srazech vesele plká, srazy jsou i leckde jinde a je to košér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Hádanka pro letku: Máte v akvárku 20 rybiček. Koupíte si ještě jednadvacet rybiček. Kolik potom budete mít v akváriu rybiček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Hádanka pro letku:Máte v akvárku 20 rybiček. Koupíte si ještě jednadvacet rybiček. Kolik potom budete mít v akváriu rybiček? Žádnou, koupili jste si přece JEDNADVACET rybiček, ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Žádnou, koupili jste si přece JEDNADVACET rybiček, ne?! Pěkně sis sám odpověděl Co to máš za podpis? Už začíná být zpolovičky tak dlouhý a moudrý jako u největších expertů tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Pěkně sis sám odpověděl Co to máš za podpis? Už začíná být zpolovičky tak dlouhý a moudrý jako u největších expertů tady... Ten citát? Ten mi přišel. Žárovka byla už stará. Viděls avatárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Koukám, že se každý druhý den mění, nezapřeš, že jsi můj bratr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Koukám, že se každý druhý den mění, nezapřeš, že jsi můj bratr jj. To je ten přístup na net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Cau, schvalne by mne zajimalo - kdo jste byl vcera - tj. 26.3. kolem 17 hod v Havl. Brode u Kauflandu? Parkovali jsme vedle sebe. Byla to sedan 1.8T, pod SPZ podlozka ZDARSKA LETKA. My tam byli po absolovovani kolecka finacni urad - VZP - OSSZ na nakupu, ale uz jsme pak spechali domu, tak se mi nechtelo cekat. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Cau, schvalne by mne zajimalo - kdo jste byl vcera - tj. 26.3. kolem 17 hod v Havl. Brode u Kauflandu? Parkovali jsme vedle sebe.Byla to sedan 1.8T, pod SPZ podlozka ZDARSKA LETKA. My tam byli po absolovovani kolecka finacni urad - VZP - OSSZ na nakupu, ale uz jsme pak spechali domu, tak se mi nechtelo cekat. Jirka Tak to byl urcite Geoo, nas tiskovy mluvci tmave modra Octa na 15" klasickych litacich Nebo mozna ne on, prej stafetu Octu prebral jeho bracha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Diky za info :-) Bylo to auto ktere pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Takle nějak si užívam dovolenou. Místo abych ležel na gauči tak dřu jak kůň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 V pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Konečně den dovolený podle mejch představ: Návrat ke kořenům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Cau, schvalne by mne zajimalo - kdo jste byl vcera - tj. 26.3. kolem 17 hod v Havl. Brode u Kauflandu? Parkovali jsme vedle sebe.Byla to sedan 1.8T, pod SPZ podlozka ZDARSKA LETKA. My tam byli po absolovovani kolecka finacni urad - VZP - OSSZ na nakupu, ale uz jsme pak spechali domu, tak se mi nechtelo cekat. Jirka No tak to jsem byl asi já no ....já jsem ten mluvčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky