Geoo Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ahoj klucí, tak jsem se na Vás taky přišel podívat. Omlouvám se že jsem se tedy teď nějak neukazoval ale doufám že moje mluvší funkce nebyla nějak potřeba. Jinak Vám musím taky napsat že mě už nějak scházíte a že se těším na nějakou naší jarní grilovací akci ....Mischo už mám zase další slivovici tak jí schovávám až dorazíš ...zase jí spolu vykalíme ve dvou :-) No a co ty předsedo v práci ..pořád je to na <> ? Kdy odcestuješ. Doufám že odjedeš až se nám vrátí mischa ...to bych tě asi ukamenoval! :-) No a co ty mischo? ...kdy se na nás přiletíš podívat na dovolenou?. Abychom tady mohli dohodnou nějakou akcičku. No ...co nového u mě. Tak, za poslední měsíc jsem byl jenom 3 dny doma a pořád někde lítám a přespávám. Citroen jezdí dobře ale okta je okta. Mám teď zajímavej kontakt na pána co prodává škodovky přímo od majitelů firem ..nabízel mi supa za 120 :-) ...a byla to 2002 :-) Jinak se pořád učím a učím a zatím v tom plavu docela dobře. Zase se loučím..... č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Pěkný projev Já mám dovolenou v plánu od 15.5. do 29.5. a pak zas mizím, nevím jestli Martin v té době bude ještě doma, ale nějaká akce je žádoucí Tak zas za 1 měsíc Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Pěkný projev Já mám dovolenou v plánu od 15.5. do 29.5. a pak zas mizím, nevím jestli Martin v té době bude ještě doma, ale nějaká akce je žádoucí Tak zas za 1 měsíc Jiříku Posledni znamej termin odjezdu je 5.5.2008 (mozna uz o vikendu), ale pravdepodobne budu za 3 tydny zpet, takze by to mozna slo skloubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A třeba Tě pošlou domů ještě dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A třeba Tě pošlou domů ještě dřív No tak cim driv me poslou domu, tim driv tam pojedu zpet.... (jedna se celkem asi o 3 mesice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No tak si to naplánuj na škodahome, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No tak si to naplánuj na škodahome, ne? No ja bych rad jel....ale zalezi na soudruzich z NDR...ale udelam pro to maximum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kdyžtak přiletíš rovnou do Prahy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Pěkný projev Já mám dovolenou v plánu od 15.5. do 29.5. a pak zas mizím, nevím jestli Martin v té době bude ještě doma, ale nějaká akce je žádoucí Tak zas za 1 měsíc Jiříku Ne ne ....nebudu tu teď jednou za měsíc ...budu se snažit polepšit. Každopádně musím vykovávat funkci aby mě předseda nesesadil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No tak si to naplánuj na škodahome, ne? Já chci taky na skodahome :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Já chci taky na skodahome :-) Jsem Ti taky psal SMS, když jsem objednával chatky...nenapsal jsi ani Ty ani předseda, tak jsem myslel, že to chladíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Jsem Ti taky psal SMS, když jsem objednával chatky...nenapsal jsi ani Ty ani předseda, tak jsem myslel, že to chladíte... Psal jsi Lence... ja pokud nemam SMS ve slozce vyridit, tak o tom nevim. A navic ani nevim, jestli tady budu...takze to budu muset resit online z NDR az podle aktualni situace Editováno: 3. Duben 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Psal jsi Lence... ja pokud nemam SMS ve slozce vyridit, tak o tom nevim.A navic ani nevim, jestli tady budu...takze to budu muset resit online z NDR az podle aktualni situace Ti to snad řekla Má vodafone, takže jí odsud napíšu poměrně snadno :-) tak si udělej čevrnej chlívek do outlooku a pořeš to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ti to snad řekla Má vodafone, takže jí odsud napíšu poměrně snadno :-) tak si udělej čevrnej chlívek do outlooku a pořeš to Ja uz mam taky Vodafouna kdyze je ten sraz ? at to nemusim hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Nazdar pane!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ja uz mam taky Vodafouna kdyze je ten sraz ? at to nemusim hledat Tak potom už jen stačí poslat číslo nebo říct, že máš stejné 23.-25.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Cao. Je v planu nejaky srazek,rad bych se pripojil,jestli me vezmete do praty???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Cao.Je v planu nejaky srazek,rad bych se pripojil,jestli me vezmete do praty???? Jasně. Jen to domlouvej v Letce v sekci Hospoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 pro Saatan:nejbližší srázek bude asi Škoda Home v Praze. Na jiný datum těžko. Geoo má novou práci, acter zakázku v práci, Mischicka je fuč a Kokin a DivX sem už nechodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Cao.Je v planu nejaky srazek,rad bych se pripojil,jestli me vezmete do praty???? No nejspíš to vypadá tak na škodahome v Praze, do té doby asi nic. Ale jak píše Luďa, v Hospodě je jedno téma nebo pak tady ještě Vysočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Přesně tak, je to tenhle víkend v květnu, Praha - Chabry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Hm.Sorry za tuhle otazku,ale jsem uplne mimo.Kdy je skodahome? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Hm.Sorry za tuhle otazku,ale jsem uplne mimo.Kdy je skodahome? Mělo by to bejt 23.-25.května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahojky pánové, tak jsem se na Vás zase přišel podívat ...tak co je nového ...povídejte přehánějte. Jinak kdyby to někoho zajímalo tak u mě nového nic ...tedy koupil jsem si nové ponožky...ale jinak je vše při starém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahojky pánové, tak jsem se na Vás zase přišel podívat ...tak co je nového ...povídejte přehánějte.Jinak kdyby to někoho zajímalo tak u mě nového nic ...tedy koupil jsem si nové ponožky...ale jinak je vše při starém :-) Vítej chlapče. kdes tak dlouho byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky