Přejít na obsah

Alarm Cobra


dědek

Doporučené příspěvky

Mám takový dotaz ,v autě které jsem koupil je vedle tlačítka ASR namonována dioda a pod ní tlačítko to celé velikosti v průměru asi 2 cm.Je tam ještě Modul Patriot GSM a ten má diodu signalizujíci přítomnost signálu.Ale to tlačítko u té druhé diody patřící udajně k alarmu Cobra nevim na co je.Je to Elegance,vystřelovací klíče.

Poraďte. :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K čemu je to tlačítlo u ledky poznáš, až to rozhoukáš. :p

Tím plačítkem se totiž vypíná alarm, protože na dálku nereaguje a musíš zadat kód pro vypnutí. Podívej se do manuálu toho alarmu a hlavně si zapamatuj kód pro vypnutí alarmu a kód pro komunikaci s Patriotem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle manuálu to je možné změnit

Ztráta osobního PIN kódu:

Protože osobní PIN kód umožňuje vstup do programu a vypnutí zabezpečovacího systému, nesmí být ponechán na viditelném místě, aby nemohl být zneužit. v případě ztráty je vždy možné změnit osobní PIN kód následujícím způsobem:

1) vypněte zabezpečovací systém dálkovým ovladačem

2) otevřete dveře, otočte klíčem zapalování do polohy "zapnuto" a podržte stlačené tlačítko nouzového panelu

3) stiskněte tlačítko A dálkového ovladače a podržte je stisknuté tak dlouho, dokud směrová světla neohlásí jedním bliknutím vstup do programoání

4) zadejte nový PIN kód pomocí tlačítka nouzového panelu (NAMAČKÁNÍ PRVNÍ ČÍSLICE RYCHLÝM STLAČENÍM TLAČÍTKA, PAK PAUZA A MAČKAT DALŠÍ A OPAKOVAT PAUZU), vypněte klíč zapalování a znovu zadejte PIN kód. Pokud je kód spávný, systém automaticky vystoupí z procesu programování jedním bliknutím směrových světel a LED po dobu 3 vteřin

5) pokud je kód chybný, znovu zapněte klí zapalování a znovu naprogramujte nový PIN kód, vYPNĚTE KLÍČ ZAPALOVÁNÍ A OVĚŘTE SPRÁVNOST

POZN. PŘI ZAVŘENÍ DVEŘÍ SE VYSTOUPÍ Z PROGRAMOVÁNÍ BEZE ZMĚNY STARÉHO PIN KÓDU. POKUD SE ZADÁVÁ NOVÝ pin KÓD, SIGNALIZUJE LED PŘI PŘECHODU Z JEDNÉ ČÍSLICE KE DRUHÉ JE JEDNO DLOUHÉ BLIKNUTÍ LED PRO ROZLIŠENÍ FÁZE ZADÁVACÍ OD OVĚŘOVACÍ.

OSOBNÍ pin KÓD PRO ŘADU 3000 JE OD VÝROBY 1111

Toto jsem vyčetl k návodu. Takže jedině vyzkoušet, pak dej vědět, jestli to je funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za návod.Ale nevím kde by se měl ten kod zobrayovat nemá to žádný displej.Dám sem fotku jak to vlastně vypadá.Ovládá se to asi originál vystřelovacím klíčem.Alarm funguje to jsem zkoušel,fungují i pohybové čidla na A sloupkách uvnitř.Poplach vypnu dlouhým stiskem odemykání.

Koupil jsem to vloni a montovaly to na Jarově i ten Patriot.

Tak že pouze nevím to tlačítko.

Dík za rady. -_-

post-28-1172865481.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, v pondělí sem zkusím stáhnout ten návod, je to na modelovou řadu jak jsem psal výše, sám nevím, jestli mám typ z této modelové řady. Mám to též v origo DO - vystřelováku, a poslední dobou mě zlobí - teda ten alarm. Hlavně po ránu se aktivuje falešný poplach, když otvírám dveře DO i přes klíč, nevíte někdo čím to může být, ve škodovce nenašli žádnou závadu. Dělá to tak necelé poslední dva měsíce.

jedná se o modelovou řadu 3000

Editováno: , autor: blizard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dneska ráno všechno v pořádku, už jsem si říkal, že to je O.K., večer odcházím z práce, odemykám dálkou auto, a spustí se alarm, zkouším ho deaktivovat a nic, jdu ke dveřím, že bych ho zkusil vypnout tím mkrospínačem a dveře nejdou otevřít. Asi tak na 15 pokus jsem je otevřel, zámky ze dveří mám vybrané, takže pouze je funkční dálka a to mi otevřelo jen dveře od kufru. Prostě se to nějak poslední dva měsíce sere a sere. Dneska mě to ale namíchlo, dělal jsem rámus skoro 20 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo, dneska jsem byl v druhém servisu Škoda, tam mi řekli, že alarmy Cobra jsou příliš drahé a hodně poruchové, takže je ani nemontují a raději ani neopravují, ale dal mi číslo na distributora Cobra alarmů pro ČR, někde v Olomouci, ti pak tyto opravy řeší. Jinak můj problém bude asi ve špatném nakódování DO a nesinchronizaci s alarmem. Takže v pátek to nechám vrátit do původního stavu a snad bude klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že je neopravují to chápu protože tomu nerozumí :smich:

Co není v dílenské příručte tak neznají.

To že bys ho měl vyhodit to si nemyslím protože je to na jedno dálkové

což si myslím nemají všechny.Nechtěl bych mít ještě nějaký přívěšek na klíče.

Ale nevím to jistě abych nekecal.

A co ten návod? nebyl by? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a to je vše co k tomu mám, sehnal jsem to od kolegy, má Koktu MR 1999 a ovladač k alarmu zvlášť. Já mám Koktu MR2003 a pin kód na deaktivaci alarmu je funkční. Snad ti to pomůže. Dneska jsem zkoušel podle návodu změnu osobního PIN kódu, ale hádám, že na zabudované DO v origo klíčích bude jiný fígl. Nějak mi chybí ty tlačítka druhého ovladače, zítra zkusím ještě vzít druhé DO a prubnu to s ním.

Možná by stálo za to vytvořit novou diskuzi na téma autoalarm Cobra a kdo a jaké trápení s tím měl a jak to řešil. Protože mě se nechce zrovna měnit alarm za nový, navíc háky nejsoua a určitě někteří zde na fóru mají taky Cobru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...