Přejít na obsah

Zkušenosti 1.8T + automat


xkali

Doporučené příspěvky

Mame v automatu Citroenu C5 a otec uz nic jineho nechce dalsi auto bude chtit taky s automatem! Normalne je to temer stejne jako kdyz mas manual akorat ty se o nic nestaras! Radi nahoru kdy ma, radi dolu kdy ma, ale je pravda ze obcas ta elektronika zazmatkuje. Nekdy kdyz chces predjet a zaslapnes to tak podradi o dva kvalty a treba ta dvojka kterou tam dal tak tam je treba jen vterinu dve a pak zase radi coz by delat nemusel. Urcite u toho automatu bude sekvencni razeni nahoru dolu a s tim si taky muzes vyhrat. Kazdopadne dej mu tak mesic nez to vychytas a zapamatujes si jak radi jak podrazuje co udelat aby nepodradil i kdyz se to nezda i s automatem se je treba trosku naucit. Jako samozrejme muzes sednout jezdit a nic neresit jako moje mati, ale pokud si s autem chces vyhrat tak tomu musis trochu venovat. Na te nasi c5 jde jistym lehkym pridanim a ubranim donutit automat k prerazeni takze dela presne co chci aniz bych kamkoliv sahal ;)

PS: nezapomen pouzivat pouze levou nohu na plyn i brzdu at nepolibis volant kdyz zmacknes pravou brzdu v domeni spojky :D ale tim si projde kazdy kdo zacina s automatem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...